Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

15χρονη έκοψε με τσεκούρι τα δάχτυλα 10χρονης ως θυσία στον Σατανά

ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ: 15χρονη έκοψε με τσεκούρι τα δάχτυλα 10χρονης ως θυσία στον Σατανά
​Σε μια ανατριχιαστική πράξη προχώρησε μια ανήλικη μαθήτρια από το Μπρνο της νότιας Τσεχίας, σοκάροντας την παγκόσμια κοινότητα.
Η 15χρονη Αλένα Σκριβάνκοβα πήγε στο σπίτι της 10χρονης Ζίτκα Σβέλοβα και είπε στους γονείς της ότι θα την πάρει για να πάνε να παίξουν σε ένα κοντινό πάρκο.

Όταν τα δυο κορίτσια βρέθηκαν μακριά από αδιάκριτα μάτια, η 15χρονη έδεσε τη μικρή της φίλη σε ένα δέντρο, έβγαλε από το σακίδιό της ένα… τσεκούρι και άρχισε να της κόβει τα δάχτυλα.
Το κοριτσάκι κατάφερε με πολύ κόπο να ξεφύγει και έτρεξε γεμάτη αίματα και πανικόβλητη στο σπίτι της και τα είπε όλα στους γονείς της, οι οποίοι «πάγωσαν» στο ανατριχιαστικό θέαμα.
Στο σημείο έσπευσε η αστυνομίας, η οποία κατευθύνθηκε στο πάρκο και βρήκε την ανήλικη μαθήτρια να κάθεται ατάραχη στο χώμα, κρατώντας στο ένα χέρι το τσεκούρι και στο άλλο τα δάχτυλα της άτυχης μικρούλας.
Η αστυνομία ερευνά τα αίτια της «σκοτεινής» αυτής πράξης ενώ η 15χρονη δήλωσε ότι έκοψε τα δάχτυλα ως θυσία στο Σατανά.
Εκείνη παρακολουθείται από ψυχιάτρους ώστε να καταλάβουν οι Αρχές τα αίτια του φρικιαστικού περιστατικού, ενώ η 10χρονη μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου