Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Στο πόδι όλη η Σαντορίνη:Έφυγε για δουλειά και δεν γύρισε πότε ο 21χρονος Παναγιώτης

Στο πόδι όλη η Σαντορίνη:Έφυγε για δουλειά και δεν γύρισε πότε ο 21χρονος Παναγιώτης
Μια περίεργη εξαφάνιση συγκλονίζει εδώ και περίπου δύο μήνες το νησί της Σαντορίνης...
Ένας νέος και ταλαντούχος άνθρωπος γεμάτος όνειρα, χάθηκε ξαφνικά σε κεντρικό πολυσύχναστο δρόμο, μέρα μεσημέρι.
Πρόκειται για τον Παναγιώτη (Τάκη) Βαζακόπουλο 21 χρόνων, που αγνοείται από την Πέμπτη 7 Αυγούστου
.
dios.jpg
Ο νεαρός ήταν αρχηγός της Φιλαρμονικής του Δήμου, παίκτης της τοπικής ομάδας του μπάσκετ και ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο μέχρι που εξαφανίστηκε, σκορπώντας μεγάλη θλίψη και αγωνία στους συγγενείς και τους φίλους του
Το θρίλερ με τον Παναγιώτη ξεκίνησε στις 7 Αυγούστου… Εκείνη την ημέρα ο νεαρός ξεκίνησε από το σπίτι του στο Μεγαλοχώρι, όπου ζούσε με την μητέρα και τον μεγαλύτερο αδελφό του. Προορισμός του η Περίσσα, όπου τελευταία εργαζόταν σαν σερβιτόρος στο ρεστοράν «Ακουάριους». Σύμφωνα με την εκπομπή«Φως στο Τούνελ» θα ακολουθούσε μια ολιγόλεπτη διαδρομή μέσα από σοκάκια για να φτάσει στη στάση του λεωφορείου στον κεντρικό δρόμο του χωριού αλλά ξαφνικά άνοιξε η γη και τον κατάπιε.
trias.jpg
Στο θρίλερ αυτό κανείς δεν έδωσε την πρέπουσα βαρύτητα από την αρχή. Το αντίθετο. Μπερδεύτηκαν σε σενάρια και χάθηκε πολύτιμος χρόνος.
Σύμφωνα με τον θείο του Παναγιώτη και ιδιοκτήτη σουβλατζίδικου που  είχε οπτική επαφή με τον κεντρικό δρόμο και τη στάση του λεωφορείου, ο νεαρός αγνοούμενος δεν ήταν στη στάση του λεωφορείου που είχε κατεύθυνση την Περίσσα, αλλά στην απέναντι στάση προς τα Φηρά. Η μαρτυρία του κρύβει μία ακόμα σημαντική λεπτομέρεια. Ο Παναγιώτης φορούσε μία άσπρη βερμούδα με σχέδια και ένα γκρι μπλουζάκι και όχι τα ρούχα της δουλειάς.
Μια άλλη γυναίκα είδε τον Παναγιώτη να ανεβαίνει σε μία μαύρη μηχανή με διπλή σέλα που σταμάτησε δίπλα του και να φεύγουν με τον οδηγό προς τα ΦηράΗ μάρτυρας αναγνώρισε μία παρόμοια μηχανή στο φιλικό περιβάλλον του νεαρού αγνοούμενου. Το μόνο που πρόσεξε από τον οδηγό, ήταν τα μαύρα κοντά μαλλιά του και ότι ήταν εύσωμος.
Η εξαφάνιση του Παναγιώτη κινητοποίησε συγγενείς, φίλους και εθελοντές που άρχισαν να ψάχνουν εξονυχιστικά το νησί, ειδικά την Καλντέρα, όπου ο νεαρός συνήθιζε να πηγαίνει να ακούει μουσική και να αγναντεύει τη θέα. Λίγα μέτρα πιο κάτω από το σημείο που μπορεί να καθίσει κάποιος για να απολαύσει το τοπίο, στο γκρεμό της Καλντέρας, εντόπισαν τη δερμάτινη καπνοθήκη του Παναγιώτη και δίπλα ένα τσαλακωμένο πακέτο τσιγάρα γνωστής μάρκας. Για "στημένο σκηνικό" στο σημείο που θα αποπροσανατόλιζε τις έρευνες και όχι για πτώση ή πνιγμό, μίλησε ο επίτιμος πρόεδρος του Εθελοντικού Σώματος Θήρας Χρυσόστομος Δεναξάς. Πιστεύει πως κάποιος άφησε εκεί την δερμάτινη καπνοθήκη και τα τσιγαρόχαρτα για να οδηγηθούν οι Αρχές σε άλλη κατεύθυνση.
Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι, ας μην διστάσει να επικοινωνήσει με την ΕΛΑΣ ή με την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ώστε να τελειώσει το θρίλερ που συγκλονίζει την οικογένεια αλλά και όλο το νησί της Σαντορίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου