Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Γιατρός Σουμάχερ: «Σημειώνει πρόοδο, αλλά θα χρειαστεί χρόνια να αναρρώσει»

Γιατρός Σουμάχερ: «Σημειώνει πρόοδο, αλλά θα χρειαστεί χρόνια να αναρρώσει»
Πρόοδο σημειώνει ο πρώην πρωταθλητής της Φόρμουλα 1, Μίκαελ Σουμάχερ, ωστόσο σύμφωνα με τις δηλώσεις του Γάλλου γιατρού του, θα χρειαστούν ένα με τρία χρόνια για να αναρρώσει πλήρως. 
«Έχω παρατηρήσει κάποια πρόοδο αλλά θα ήθελα να πω πως θα πρέπει να του δώσουμε χρόνο» τόνισε στο ραδιόφωνο RTL ο Παγιέν που ήταν στην ιατρική ομάδα του στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ και συνέχισε
τονίζοντας:
«Είναι στην ίδια θέση με τους άλλους ασθενείς. Έχουμε μια χρονική κλίμακα από ένα έως τρία χρόνια, επομένως πρέπει να κάνουμε υπομονή».
Μετά από την παραμονή του σε κώμα επί έξι μήνες, ο Γερμανός άσος βρίσκεται στο σπίτι του στο Γκλαντ της Ελβετίας και ο Παγιέν δήλωσε πως βλέπει τον ασθενή τόσο σε νοσοκομείο της Λωζάνης όσο και στο σπίτι του.
«Οι επισκέψεις γίνονται για να βλέπουμε την πρόοδο και μετά ενημερώνω την σύζυγο και τα παιδιά του σχετικά με τις αλλαγές που παρατήρησα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γιατρός.
«Είναι σε πολύ ευνοϊκές συνθήκες. Η γυναίκα του περιτριγυρίζεται από εξαιρετικές συμβουλές και έχει βάλει τα πάντα σε μέρη ώστε να του είναι προσιτά».
Ο γιατρός πρόσθεσε πως η Κορίνα Σουμάχερ έπαιξε έναν καταλυτικό ρόλο στην πρόοδο του συζύγου της.
«Είναι πολύ δεμένη με τον Μίκαελ, έχει όμως ως σκοπό και επιθυμία να τον βοηθήσει να προοδεύσει. Για αρκετά ακόμη χρόνια θα κάνει την ίδια δουλειά. Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου