Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Λύθηκε το μυστήριο με το πρόσωπο της Ζελβέγκερ


Εδώ και δυο περίπου εβδομάδες, έχει γίνει μεγάλος ντόρος με το τι τελικά έκανε η Ρενέ Ζελβέγκερ στο πρόσωπό της με αποτέλεσμα να δείχνει τόσο αγνώριστη.

Έπειτα από πολλές εικασίες, τη λύση στο «μυστήριο» ήρθε να δώσει ο καθηγητής φινλανδικού πολιτισμού, Έντουαρντ Ντάτον, ο οποίος μιλώντας στην «Daily Mail» εξήγησε πως όλα οφείλονται στη βλεφαροπλαστική που έκανε η 45χρονη ηθοποιός ώστε να «σβήσει» την καταγωγή της!

«Mε Ελβετό πατέρα και μητέρα που είναι εν μέρει Κβέν και εν μέρει Σάμι, -εθνικές μειονότητες που ζουν αυτόχθονες σε Νορβηγία, Φινλανδία και Σουηδία-η Ρενέ θα λέγαμε πως είχε ένα κάπως… ανατολίτικο πρόσωπο» λέει ο Ντάτον, ο οποίος το συγκρίνει με αυτό της ηθοποιού Μισέλ Ουίλιαμς, αλλά και της τραγουδίστριας Μπιόρκ, η οποία κατάγεται από την Ισλανδία, οι πρόγονοί της είναι οι Ινουίτ και έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτά της Ζελβέγκερ.

«Υποψιάζομαι πως η διάσημη ηθοποιός έκανε βλεφαροπλαστική σηκώνοντας τα μάτια της, ώστε να δείχνει λιγότερο Σάμι και Κβεν, και περισσότερο Βόρειοευρωπαία. Θεωρώ ότι ήταν πολύ πιο όμορφη, όταν είχε το κουράγιο να είναι Σάμι και Κβεν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου