Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αποκαλύψεις αμερικανού επιστήμονα: «Είδα εξωγήινους»-Τους περιγράφει στην κάμερα!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ αποκαλύψεις αμερικανού επιστήμονα: «Είδα εξωγήινους»-Τους περιγράφει στην κάμερα!
Σε απίστευτες αποκαλύψεις για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής προχώρησε αμερικανός επιστήμονας λίγο πριν πεθάνει.
Ο εφευρέτης του διάσημου πυραυλικού συστήματος Stinger θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε κατά την διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας.
Η περιοχή 51, μυστική αμερικανική στρατιωτική βάση στην έρημο της Νεβάδα είναι εκεί όπου εργάστηκε ο Μπόιντ Μπούσμαν.
Σύμφωνα με τα όσα εξομολογείται, λίγο πριν πεθάνει, είδε εξωγήινους που πετούσαν με UFO δηλαδή αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.
«Τους ρώτησα να μου πούνε ποιοί τα πετάνε αυτά. Είναι περίπου ενάμισι μέτρο ψηλοί. Είναι 230 ετών. Τα μάτια τους και η μύτη τους είναι διαφορετικά. Αλλά έχουν πέντε
δάχτυλα, δυο μάτια» είπε.
Ο Μπούσμαν ισχυρίζεται πως πήρε ο ίδιος φωτογραφίες από τα ούφο και τους εξωγήινους που έκαναν για να φτάσουν από τον πλανήτη τους στη Γη 45 χρόνια. Ακόμα, λέει ότι μίλησε και μαζί τους:
«Τα ρώτησα πως επικοινωνούν. Μου είπαν όπως κι εδώ. Έχεις μια ερώτηση στο μυαλό σου, τους πλησιάζεις και ξαφνικά έχεις την απάντηση στο κεφάλι σου με την φωνή σου. Χρησιμοποιούν την ίδια σου τη φωνή για να σου μιλήσουν μέσω τηλεπάθειας...»
Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin.
«Όταν τα UFO έρχονται, όπως εμείς έχουμε κράνος με οθόνη για τους πιλότους μας, το ίδιο έχουν κι αυτοί. Αυτό βλέπουν οι πιλότοι τους για να τους πουν πως να έρθουν στην περιοχή 51». 
Το ερώτημα είναι αν το βίντεο με την εξομολόγηση του Μπούσμαν είναι αυθεντικό και αν είναι, σε τι διανοητική κατάσταση βρισκόταν όταν την έγραφε.
Ήδη πάντως ιστοσελίδα του Κεμπέκ αποκάλυψε πως οι  φωτογραφίες που ο Μπούσμαν δείχνει υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για νεκρά εξωγήινα πλάσματα είναι απλώς φωτογραφίες γνωστών πλαστικών κούκλων που υποτίθεται ότι αναπαριστούν εξωγήινους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου