Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Καλαμάτα: Κόρη έθαψε την υπέργηρη μάνα της, κάτω από το μπαλκόνι!


Καλαμάτα: Κόρη έθαψε την υπέργηρη μάνα της, κάτω από το μπαλκόνι!

Η είδηση προκαλεί σοκ...Υπέργηρη γυναίκα, βρέθηκε θαμμένη κάτω από τη βεράντα της κόρης της, ενώ η δεύτερη νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τις προηγούμενες ημέρες.
Η υπέργηρη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 10 Αυγούστου, ούτε και την είχε δει κανείς.Την ημέρα εκείνη, η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί με ταξί από την κόρη της, μετά από νοσηλεία στο Νοσοκομείο, στο σπίτι τους στο χωριό.

Η κόρη που φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, πριν λίγες ημέρες κάλεσε έναν εργάτη και έχτισε το κάτω μέρος της βεράντας. Μάλιστα όπως λέει ο ίδιος δεν κατάλαβε ότι εκεί ήταν θαμμένη ηλικιωμένη.

Το ότι η ηλικιωμένη, δεν είχε δώσει σημεία ζωής έβαλε το χωριό σε σκέψεις και έτσι ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για να ελέγξει το σπίτι. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες, παραξενεύτηκαν από το φρέσκο κτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κι αν αυτά αποδίδονται σε φυσικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου