Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Η τέχνη της εξισορρόπησης
Αν το ‘να ζει κανείς ή να μη ζει’ αποτελεί θεμελιώδες φιλοσοφικό ζήτημα για τον σκεπτόμενο άνθρωπο, ένα πιο πρακτικό ερώτημα σήμερα είναι το «πώς να ζει» ή ακόμη καλύτερα «ποιος είναι ο τρόπος ζωής που θα με κάνει ευτυχισμένο». Στις σύγχρονες κοινωνίες η αναζήτηση της ευτυχίας αποτελεί κοινό τόπο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι οι απαντήσεις που δίνονται είναι παντού οι ίδιες.

Ο Οργανισμός για την Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη (OECD), ο οποίος μελετά το θέμα την τελευταία δεκαετία, έχει προτείνει 11 περιοχές, τις οποίες θεωρεί κρίσιμες για την προσωπική και κοινωνική ευημερία σε σχέση με τις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα της ζωής. Σύμφωνα με αυτές, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Σιγκαπούρη, πιο σημαντικός παράγοντας για ‘ικανοποίηση από την ζωή’ θεωρείται το προσωπικό εισόδημα. 

Στη Νότια Αμερική, αντιθέτως, σημαντικότερος παράγοντας θεωρείται η μόρφωση, ενώ στην Κίνα, την Γαλλία και τον Καναδά, η υγεία. Από την άλλη, οι Ευρωπαίοι θεωρούν πιο σημαντική την εξισορρόπηση προσωπικής-επαγγελματικής ζωής από την επαγγελματική επιτυχία, σε σχέση με τους κατοίκους της άλλης πλευράς του Ατλαντικού. 

Όποια όμως κι αν είναι τελικά αυτά τα στοιχεία, η HSBC μπορεί να τα υποστηρίξει αποτελεσματικά, καθώς εστιάζει στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας και η επιτυχία της εξαρτάται από το πόσο καλά καλύπτει τις ανάγκες σας.

Η προσωπική οικονομία εκπροσωπεί την υγεία ολόκληρης της οικονομικής μας ζωής. Γι’ αυτό και χρειάζεται συνεχή φροντίδα και προσοχή για να παραμένει σε ισορροπία. Σ’ αυτό στοχεύει η HSBC, η τράπεζα με την παγκόσμια παρουσία, στην Ελλάδα, με την υπηρεσία HSBC Premier, προσφέροντας παγκόσμια τραπεζική στήριξη, σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο, με άμεση υποστήριξη έκτακτης ανάγκης παγκοσμίως.

Η υπηρεσία HSBC Premier δημιουργήθηκε για να παρέχει προσωπική υποστήριξη στην προσωπική σας οικονομία. Και μπορεί να το κάνει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, παρέχοντάς σας έναν αποκλειστικό Προσωπικό Συνεργάτη HSBC Premier, που υποστηρίζεται από μια ομάδα διεθνών ειδικών και αξιολογείται ανάλογα με το πόσο καλά καλύπτει τις ανάγκες σας και πόσο ικανοποιημένοι είστε από τις υπηρεσίες του. 

Σας προσφέρει επίσης παγκόσμια συνδεσιμότητα μέσω online banking, για να διαχειρίζεστε τους λογαριασμούς που τηρείτε παγκοσμίως στην HSBC με μία πρόσβαση στην υπηρεσία Global View & Global Transfers και να πραγματοποιείτε μεταφορές κεφαλαίων (χωρίς χρέωση) μεταξύ των συνδεδεμένων με την υπηρεσία λογαριασμών στην HSBC. 

Αλλά και σε περίπτωση που μετακομίζετε στο εξωτερικό, έχετε τη δυνατότητα να ανοίξετε λογαριασμό HSBC Premier άμεσα, πριν αναχωρήσετε για τη νέα χώρα, να αιτηθείτε για πιστωτικές κάρτες με παρόμοια όρια με εκείνα που τηρούσατε και να μεταφέρετε το πιστωτικό σας υπόλοιπο ώστε να μην υπολείπεται του ορίου που ήδη έχετε.*

Θέτοντας την προσωπική σας ικανοποίηση ως προτεραιότητα και την εξατομικευμένη εξυπηρέτησή σας ως αρχή μας, η υπηρεσία HSBC Premier είναι όλα όσα χρειάζεται η προσωπική σας οικονομία.

Μάθετε περισσότερα για την υπηρεσία HSBC Premier και τα προνόμια του μήνα στο τηλέφωνο: 801 11 717 717 ή στην ιστοσελίδα: www.hsbc.gr/premierfeatures

HSBC Premier. Εστιάζουμε στη σημαντικότερη οικονομία του κόσμου, τη δική σας.

*Τα ανωτέρω τελούν με την επιφύλαξη της πιστοληπτικής ικανότητας των πελατών και τους όρους και τις προϋποθέσεις της ισχύουσας νομοθεσίας στην εκάστοτε χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου