Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

H Kristen Stewart στο Γκουαντάναμο
O Peter Sattler έγραψε και σκηνοθέτησε την ταινία Camp X-Ray, που δείχνει το δεσμό ο οποίος αναπτύσσεται ανάμεσα στην αξιωματικό, στο Γκουαντάναμο, Kristen Stewart και ενός κρατουμένου, τον οποίο υποδύεται ο Ιρανός ηθοποιός Peyman Moaadi.

Η ταινία, που αποτελεί μανιφέστο της καθημερινής ζωής στο Camp X-Ray, όπως λεγόταν ένας συγκεκριμένος χώρος κράτησης στο Γκουαντανάμο, έγινε δεκτή με ανάμικτα συναισθήματα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, αλλά οι κριτικές για τη Stewart ήταν διθυραμβικές.

Η 24χρονη ηθοποιός φαίνεται πως αφήνει οριστικά πίσω της τις μέρες του «Twilight» και δείχνει αποφασισμένη να μη μείνει για πάντα στη συνείδηση του κοινού ως η «Μπέλα» του βαμπιρικού saga που έσπασε ταμεία.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύουν οι δυο τελευταίες επιλογές της. Τόσο το Camp-X-Ray όσο και το Still Alice, μια ταινία στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζούλιαν Μουρ, αποκαλύπτουν τις δυνατότητες της Stewart. Πολλοί θεωρούν πως η νεαρή ηθοποιός, η οποία υποδύεται την κόρη της Μουρ, μιας ακαδημαϊκού που βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο της νόσου Αλτζχάιμερ, θα προταθεί για Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου