Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Φόβοι για πλημμύρες στο Μπάφαλο


Με πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμάζονται οι αρχές και οι πολίτες της πόλης Μπάφαλο της Νέας Υόρκης καθώς αναμένεται να προκληθούν μαζικές πλημμύρες μετά τη σφοδρή χιονόπτωση που έπληξε τις τελευταίες 4 ημέρες την περιοχή. Σύμφωνα με τις αρχές το ύψος του χιονιού έχει ξεπεράσει τα 2 μέτρα.

Παρά τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας, κατά τη διάρκεια της οποία 13 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποίησε ότι οι θερμοκρασίες στην περιοχή αναμένεται να σημειώσουν άνοδο και να φτάσουν ακόμα και τους 10 βαθμούς Κελσίου κάτι που ενδέχεται να προκαλέσει μεγάλες πλημμύρες. 

Η αμερικανική ΕΜΥ ανακοίνωσε επίσης ότι η θερμοκρασία θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο μέσα στις επόμενες ημέρες ενώ θα σημειωθούν και βροχοπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου