Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Σαμαράς: Διανύσαμε παρά πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα


Διανύσαμε παρά πολύ δρόμο για να τα τινάξουμε όλα στον αέρα, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας επαναλαμβάνοντας ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν 


Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, δήλωσε ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε πάλι εκλογές κάτι που, όπως σημείωσε ο πρωθυπουργός, απεύχεται ο ελληνικός λαός και φοβούνται οι αγορές.

«Είχα την ευκαιρία να επαναλάβω ότι πρόωρες εκλογές δεν θα γίνουν. Έχω τη βαθιά πεποίθηση ότι οι Έλληνες βουλευτές σκεπτόμενοι με υπευθυνότητα θα εκλέξουν το Φεβρουάριο Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Διανύσαμε παρά πολύ δρόμο για να τα
τινάξουμε όλα στον αέρα», τόνισε ο κ. Σαμαράς.

«Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση» τόνισε ο Κ. Παπούλιας στον Αντ. Σαμαρά. «Είναι ενδιαφέροντα όσα έρχονται και όσα έγιναν. Έχουν αφήσει ίχνη. Η κατάσταση επιβάλλει την ελάχιστη συνεννόηση» είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, στον Αντώνη Σαμαρά, μόλις μπήκε στο γραφείο του και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Σας άκουσα να το λέτε και το μεσημέρι και συμφωνώ απολύτως. Ήρθα για να σας ενημερώσω για την κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας, για τη διεθνή κατάσταση, για την πορεία των διαπραγματεύσεων, για το ταξίδι στην Κύπρο και την Αίγυπτο».

Της συζήτησης Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού, προηγήθηκε η ορκωμοσία των δύο νέων υπουργών, Ν. Δένδια και Κ. Σκρέκα από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου