Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τύχη βουνό για 10μελή οικογένεια: Καθυστέρησαν και έχασαν την πτήση της AirAsia Συγκλονιστική μαρτυρία

Τύχη βουνό για 10μελή οικογένεια: Καθυστέρησαν και έχασαν την πτήση της AirAsia
Τύχη βουνό είχε μια δεκαμελής οικογένεια από την Ινδονησία, η οποία καθυστέρησε να φτάσει στο αεροδρόμιο και έχασε την πτήση με το αεροσκάφος της AirAsia που έμελλε να χαθεί από τα ραντάρ νωρίς το πρωί της Κυριακής.
Οι πέντε ενήλικες και τα πέντε παιδιά της οικογένειας είχαν αρχικά κάνει κράτηση για την πτήση των 07:30 με προορισμό τη Σιγκαπούρη, προκειμένου να γιορτάσουν εκεί την Πρωτοχρονιά. Η AirAsia, ωστόσο, τους είχε μεταφέρει στην πτήση των 05:30.
«Μας είχαν στείλει μήνυμα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και είχαν τηλεφωνήσει στις 15 και 16 Δεκεμβρίου για να μας ενημερώσουν για την αλλαγή της ώρας της πτήσης μας, αλλά εμείς δεν είδαμε τις κλήσεις», 
αναφέρει η 36χρονη Κριστιαναουάι.
Η οικογένεια επομένως ξεκίνησε κανονικά για το αεροδρόμιο, όπου και ενημερώθηκε εκεί για την αλλαγή της ώρας.
«Συνεπώς φθάσαμε στο αεροδρόμιο για να πάρουμε την πτήση των 07:30 αλλά μας είπαν ότι είχε γίνει αλλαγή στην ώρα της πτήσης μας και ότι χάσαμε το αεροπλάνο γιατί φθάσαμε με καθυστέρηση. Βέβαια εκείνη την ώρα είχαμε θυμώσει πολύ», προσθέτει η 36χρονη.
Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, θα ευχαριστούσαν την τύχη τους που δεν μπήκαν στην εν λόγω πτήση. «Την ώρα της έκδοσης των νέων εισιτηρίων, μάθαμε ότι το αεροσκάφος που είχε αναχωρήσει νωρίτερα συνετρίβη και τότε αμέσως ζητήσαμε ακύρωση της πτήσης μας.Ήμουν συγκλονισμένη και άρχισα να κλαίω. Ίσως ήταν θέλημα Θεού που η οικογένειά μου και εγώ δεν ήμασταν στο αεροπλάνο. Ίσως ήταν ένα είδος ευλογίας»,καταλήγει η ίδια.
Η  Κριστιαναουάι και η οικογένεια της επισκέπτονται συχνά τη Σιγκαπούρη με την AirAsia, ωστόσο προτίθενται να αλλάξουν αεροπορική εταιρία για τα επόμενα ταξίδια τους. «Πηγαίνουμε εκεί δύο φορές τον χρόνο και πάντα με την AirAsia. Αλλά η εμπιστοσύνη μας στην AirAsia έχει κλονιστεί».
Μεταξύ της οικογένειας είναι και η πρώην εστεμμένη Anggi Mahestih. H Μις Ινδονησία 2008 δήλωσε στο Bloomberg: «Τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έφτασαν με άλλο αυτοκίνητο 15 λεπτά αργότερα. Το αεροπλάνο έφυγε χωρίς εμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου