Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ: Υπάρχει άνδρας με δύο πέη…, ο οποίος χαίρεται και καμαρώνει!

ΚΙ ΟΜΩΣ: Υπάρχει άνδρας με δύο πέη…, ο οποίος χαίρεται και καμαρώνει!
Ο άνδρας με τα δύο πέη υπάρχει, ζει και βασιλεύει και μάλιστα καμαρώνει για την εξαιρετικά σπάνια πάθηση του!
Ο 25χρονος με τα δύο γεννητικά μόρια ανέβασε και φωτογραφίες ντοκουμέντα για του λόγου το αληθές στο reddit.com με το ψευδώνυμο DoubleD*ckDude!

αρχείο λήψης (1).jpg
Ο ίδιος δηλώνει bisexual αλλά αρνείται να αποκαλύψει την ταυτότητά του, γιατί η ζωή του «δεν θα είναι ποτέ η ίδια ξανά»!
 
«Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος να το εξηγήσω είναι ο εξής: Αν ο Σούπερμαν αποκάλυπτε ότι ήταν ο Κλαρκ Κεντ, δεν θα τον άφηναν ποτέ ήσυχο. Αν το δημοσιοποιούσα, θα γινόμουν αυτόματα ο τύπος με τα δύο π...., όχι εγώ. Ο χασάπης της γειτονιάς μου θα ήξερε. Θα μου ζητούσαν να τους τα δείξω και αυτό αν με ρωτάς δεν είναι μια καλή ιδέα» δήλωσε ο ίδιος στο στο περιοδικό Rolling Stone.
αρχείο λήψης (2).jpg
Η πάθηση αυτή ονομάζεται διφαλία, κατά την οποία, ένα αγόρι γεννιέται με δύο πλήρως ανεπτυγμένα και λειτουργικά ανδρικά μόρια, το καθένα από τα οποία λειτουργεί ανεξάρτητα. Αυτό συμβαίνει μία φορά στα έξι εκατομμύρια!
αρχείο λήψης (3).jpg
Τα περισσότερα παιδιά υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση σε μικρή ηλικία για να αφαιρεθεί το ένα, όμως ο 25χρονος δεν το έκανε γιατί η μητέρα του δεν ήθελε να υποβληθεί ο γιος της σε χειρουργική επέμβαση.
αρχείο λήψης.jpg
Ο ίδιος πάντως δείχνει να το χαίρεται και να καμαρώνει για την ιδιαιτερότητατου, αφού είναι μοναδικός στο είδος του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου