Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Νικος Κεχαγιας ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...... ,Βρε Αδελφια!



ΤΗ ΔΟΞΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ Η ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ 
Συνηθηζα να λεω τη γνωμη μου Προεκλογικα και θεωρω υποχρεωση μου να πω την αποψη μου,οχι ομως να την επιβαλω.
Στην Πολιτικη,ποτε δεν ηταν δυνατο,οι αποψεις η οι γνωμες των πολιτων να ειναι ομοιες-ταυτοσημες & αυτο ειναι λογικο,πχ οτι αρεσει σε μενα δεν ειναι απαραιτητο η υποχρεωτικο ν αρεσει σ ολους.
Ομως φιλοι μου το παρελθον και το παρον μας διδαξαν πολλα ,?
Υπαρχουν ατομα που μετακινουνται σε Πολιτικους χωρους,σαν τονανεμο,πιο απλα εκει που υπαρχει συμφερον,υποχρεωση η δεσμευση.
Υπαρχουν Πολιτες που ψηφιζουν αλλο αντι αλλου,επειδη τους εταξαν η τους
υποσχεθηκαν,ενα καλυτερο αυριο γι αυτους & τα παιδια τους,ενω αυτο ειναι υποχρεωση της Πολιτειας & της καθε Κυβερνησης.
Βαρεθηκαμε ν 'ακουμε ΘΑ ,βαρεθηκαμε να βλεπουμε Πολικους & Υποψηφιους να παιζουν με το πονο μας, βαρεθηκαμε τα ψεματα ολων
Θα μου πειτε, μα παντα ετσι δεν ηταν ,μπορει να συμφωνησω,λαθη κανουμε ολοι,ομως απ τα λαθη μας μαθαινουμε και το κακο παεγινε,καιρος να ψηφισουμε με κριτηρια,την συμπεριφορα,την αξια των Υποψηφιων,τις γνωσεις,τις ικανοτητες,την κοινωνικοτητα κλπ.
Φθανει πια η εκμεταλευση,η εξαγορα συνειδησεων,ο εμπαθγμος,οι απραγματοποιητες υποσχεσεις,ολων αυτων που παιζουν με το πονο μας,
Ηρθε η ωρα ν ανοιξουμε το στομα μας,να τους διξουμε τα δοντια μας,να τιμωρησουμε ολους αυτους τους αεριτζιδες,που εκαναν τη ζωη μας μαυρη και ξευτελησαν την Πατριδα μας και εκαναν κουρελια τα ονειρα μας.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...... ,Βρε Αδελφια.

1 σχόλιο: