Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Μετά την σύγκρουση του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Δημήτρη Μπίνου με την Αντιπολίτευση στο θέμα της διαχείρισης  του Δημοτικού Αναψυκτηρίου στα Λουτρά ,αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας εκλογής του Συμπαραστάτη του Δημότη .
Ήδη υπάρχει ανακοίνωση του Δημήτρη Πασόη ο οποίος κατηγορεί τον Δημήτρη  Μπίνο για  προεκλογικές δεσμεύσεις και ρωτά τον Δήμαρχο Αλμωπίας ποιά άλλα φιλέτα της Λουτρόπολις ακολουθούν .
Ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει ήδη ένα πρόβλημα ,αφού φίλα προσκείμενοι σε αυτόν προεκλογικά έχουν εκφράσει την επιθυμία για τον ρόλο αυτό.Μέχρι στιγμής υπάρχουν τρεις αιτήσεις ,Τυμπανίδης Φ, Σαμαρτζίδης Γ και  Παπαλαζάρου -Αρδώνη Τάνια ,κυκλοφορούν φήμες για Δονικίδη Π, Μπελγιοβάνη και Κονταξη Γιώργο .
Ο ρόλος του Συμπαραστάτη του Δημότη θα διευκολύνει την διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας από τον Δημήτρη Μπίνο ,η μη εκλογή όμως θα αναγκάσει τον Δήμαρχο να είναι αυτός ο κυματοθραύστης των θεμάτων που θα προκύπτων μεταξύ πολιτών και Δήμου Αλμωπίας .Ο χρόνος πλησιάζει και με την ένταση που επικρατεί λόγο Λουτρών πιθανόν να υπάρξουν κι άλλες εξελίξεις
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου