Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ 14 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Θεσσαλονίκη, 30 Ιουνίου 2015

Ερώτηση στον Πρωθυπουργό της χώρας, με την οποία ζητούν να μάθουν για το εάν Υπουργοί και Βουλευτές της συγκυβέρνησης έχουν μεταφέρει χρήματα από τις τραπεζικές τους καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού συνυπέγραψαν 14 Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Παράλληλα ζητούν να δοθούν στη δημοσιότητα οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και όλων των Βουλευτών, Γενικών Γραμματέων και Διοικητών Οργανισμών του Δημοσίου, ενώ ρωτούν τον Πρωθυπουργό εάν τίθεται θέμα ηθικής τάξης στην περίπτωση που μέλη της Κυβέρνησης ή Βουλευτές που του έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό.
Όπως τονίζεται στην ερώτηση: “Επειδή τα λόγια πρέπει να συνοδεύονται από ανάλογες πράξεις, είναι εύλογο οι πολίτες να αναμένουν από το σύνολο των Βουλευτών και των Υπουργών της συγκυβέρνησης που στηρίζουν το δημοψήφισμα και διαβεβαιώνουν ότι στη χώρα δεν θα συμβεί “ατύχημα” και δεν θα εξέλθει από την ευρωζώνη, να μην έχουν προσχωρήσει-ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες- σε μεταφορά καταθέσεων σε τράπεζες του εξωτερικού. Περιττό είναι να αναφέρουμε ότι εφόσον έχουν συμβεί τέτοιες πράξεις πρόκειται για σκάνδαλο με πολιτικές και όχι μόνο προεκτάσεις”.
Πέραν του κ. Καράογλου, την ερώτηση συνυπογράφουν ακόμη οι Βουλευτές Μ. Χαρακόπουλος,  Κώστας Α. Καραμανλής, Κ. Τσιάρας, Γ. Κασαπίδης, Ν. Παναγιωτόπουλος, Κ. Τζαβάρας, Θ. Δαβάκης, Κ. Κατσαφάδος, Γ. Βλάχος, Α. Καραμανλή, Γ. Στύλιος, Τ. Κοψαχείλης, και Στ. Γκίκας.


  
Για το Γραφείο Τύπου
Χρήστος Τσαλικίδης
2310 525545
6945240224

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου