Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

Ξύλο του Αλέξη Κούγια με την αστυνομία - Εφυγε με σκισμένη μπλούζα

Ξύλο του Αλέξη Κούγια με την αστυνομία - Εφυγε με σκισμένη μπλούζα [εικόνες & βίντεο]
Αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Παναχαϊκή-ΑΕΚ ήταν ο Αλέξης Κούγιας όταν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, είχε επεισόδιο με αστυνομικό, το οποίο οδήγησε σε γενικότερη ένταση στην κερκίδα και ρίψη χημικών από τα ΜΑΤ.
Ζητώντας την επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων επειδή αποδοκιμαζόταν από οπαδούς, ο Αλέξης Κούγιας ήρθε στα χέρια με αστυνομικό, καταλήγοντας μάλιστα να κατέβει με σκισμένο μπλουζάκι από την κερκίδα.

Το συγκεκριμένο περιστατικό προκάλεσε γενικευμένη ένταση στην εξέδρα, καθώς στη συνέχεια οπαδοί της ΑΕΚ πέταξαν αντικείμενα και επιτέθηκαν φραστικά σε μέλη της προσωπικής ασφάλειας του Κούγια, τα οποία θεωρούν υπεύθυνα για τα περσινά επεισόδια στο παιχνίδι με το Αιγάλεω.Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την επέμβαση των δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες στην προσπάθεια ν’ απωθήσουν τους οπαδούς της ΑΕΚ έκαναν χρήση χημικών, δημιουργώντας ένα μικρό πανδαιμόνιο για κάποια λεπτά.
Λίγο αργότερα έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος της Παναχαϊκής συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορίνθου. Ωστόσο αφού δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις, ο Αλέξης Κούγιας αποχώρησε.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου