Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Αυγά με φρέσκα λαχανικά: Συνδυασμός με πολλά οφέλη για την υγεία


Αν θέλετε να βελτιώσετε την απορρόφηση των καροτενοειδών που περιέχουν τα φρέσκαλαχανικά από τον οργανισμό σας, δεν έχετε παρά να προσθέσετε στις σαλάτες σας αβγά, σύμφωνα με αμερικανούς ερευνητές. 

Σύμφωνα με άρθρο που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο the American Journal of Clinical Nutrition, επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου «Purdue» ζήτησε από 16 εθελοντές να καταναλώσουν μια σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, χωρίς αβγό, μια σαλάτα λαχανικών με ενάμισι αβγό και μια με τρία αβγά, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. 

Όλες οι σαλάτες περιείχαν επίσης τρία γραμμάρια ελαιοκράμβης. Η δεύτερη σαλάτα περιείχε 75 γραμμάρια χτυπημένων ολόκληρων αβγών και η τρίτη 150 γραμμάρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου