Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Ομαλά «κύλησε» η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Π.Ε. ΠέλλαςΕυχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε όλους όσους απασχολήθηκαν στη διαδικασία


Οι διαδικασίες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Ιουλίου, «κύλησαν» ομαλά και χωρίς προβλήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαριστεί όλους όσους απασχολήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις διαδικασίες προετοιμασίας του δημοψηφίσματος, οι οποίες απαιτούσαν εγρήγορση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Την ίδια σοβαρότητα, δεδομένης της κρισιμότητας της διαδικασίας επέδειξαν όλοι όσοι εργάστηκαν την Κυριακή για να πραγματοποιηθεί κανονικά η διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Πέλλας. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί θερμά τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τα στελέχη των τεσσάρων Δήμων, το αστυνομικό και στρατιωτικό προσωπικό των αρχών της Π.Ε. Πέλλας για την άψογη συνεργασία.


Το δημοψήφισμα διεξήχθη χωρίς προβλήματα και η μετάδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα σε συνεννόηση και συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου