Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Υπογραφή σύμβασης για τον εξοπλισμό της Βιβλιοθήκης στην Πέλλα.


Υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015 μεταξύ του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου και του εκπροσώπου της ανάδοχης εταιρίας DOTSOFT Α.Ε. σύμβαση ποσού 12.988,80 € για την προμήθεια Υπολογιστικών Συστημάτων και ειδών Μηχανογράφησης. Πρόκειται για μια από τις έξι ομάδες προμήθειας, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο ‘’Προμήθεια Εξοπλισμού Βιβλιοθήκης στην Πέλλα για το κτίριο ‘’ Βιβλιοθήκη- Πινακοθήκη Πέλλας΄΄. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 99.999,00€ και η πίστωση του προέρχεται από το Πρόγραμμα ‘’Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013’’ με συγχρηματοδότηση από το Ε.Γ.Τ.Α.Α. και από Εθνική Δαπάνη’’.

Η σύμβαση περιλαμβάνει:  3 Φορητούς Υπολογιστές
1 PC- Εξυπηρέτησης (server)
1 Περιφερειακή συσκευή αδιάλειπτης παροχής ισχύος (UPS)
2 Συσκευές ασύρματης πρόσβασης στο δίκτυο(Wi-Fi access point)2 Περιφερειακές συσκευές  barcode scanner χειρός με βάση στήριξης1 Περιφερειακή συσκευή thermal barcode printer1 Λογισμικό παρακολούθησης ασύρματου δικτύου1 Πολυμηχάνημα ( Εκτυπωτής - Φωτοτυπικό - Σαρωτής – Φαξ)1 Λογισμικό  διαχείρισης βιβλιοθήκης1 Καταγραφικό
‘’Προχωράμε,
σημείωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, στην διαμόρφωση του κτιρίου της νέας  Βιβλιοθήκης- Πινακοθήκης στην Πέλλα, η λειτουργία της οποίας θα ενισχύσει την προσπάθεια που καταβάλλουμε, ως Δημοτική Αρχή, για την προαγωγή του πολιτισμού, τη διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της ιστορικής μας μνήμης’’. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου