Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ Δημήτρη Μπίνου

Με αφορμή το θλιβερό συμβάν με τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή του Α.Σ. Προμάχων Γιώργου Νάνου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς επαληθευόμαστε με ένα δυσάρεστο γεγονός, στο δίκαιο αίτημά μας για δημιουργία έδρας ΕΚΑΒ στην Αλμωπία. Όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι. Χθες οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο των Προμάχων βίωσαν μία πολύ άσχημη εμπειρία, με τον ποδοσφαιριστή να μένει για ώρα πεσμένος στο έδαφος, ανήμπορος και περιμένοντας το ασθενοφόρο που δεν έφτασε ποτέ.
Πρώτα απ’ όλα εύχομαι γρήγορη ανάρρωση στον Γιώργο Νάνο, με την ευχή να μη ζήσουμε ξανά τέτοιες στιγμές. Ταυτόχρονα, καλώ τους Βουλευτές του Νομού μας να αγωνιστούμε όλοι μαζί για να δημιουργηθεί επιτέλους έδρα ΕΚΑΒ στην Αλμωπία. Η έκταση του Δήμου μας είναι τεράστια και δεν νοείται να περιμένουμε ένα ασθενοφόρο να φτάσει από την Έδεσσα στους Προμάχους, τον Αρχάγγελο και τα υπόλοιπα ακριτικά χωριά της επαρχίας μας. Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και ας πράξουμε τα δέοντα, πριν θρηνήσουμε θύματα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου