Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

: Συμμετοχή επιχειρήσεων & συνεταιρισμών της Π.Ε. Πέλλας στην 26η Agrotica, Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων.Στην 26η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA θα συμμετάσχει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των προωθητικών δράσεων για την ανάδειξη των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων της περιοχής, που θα πραγματοποιηθεί από την HELEXPO, στο διεθνές εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, από 28-1-2016 έως 31-1-2016.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας θα διαθέτει χώρο περίπου 10-12 τ.μ. στο περίπτερο της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ( Περίπτερο 14), για να εκθέσει και να αναδείξει τα τοπικά αγροτικά, βιομηχανικά και παραδοσιακά προϊόντα αλλά και κρασιά της Πέλλας.
Στόχος της συμμετοχής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας είναι η ανάδειξη της ποιότητας και της μοναδικότητας των προϊόντων της και η προώθησή τους σε νέες αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.
Η έκθεση θα πλαισιωθεί από ευρύ πρόγραμμα παραλλήλων εκδηλώσεων, με στόχο αφενός την στοχευμένη κι αποτελεσματική προβολή προϊόντων, αλλά και την προσέλκυση περισσότερων και πιο εξειδικευμένων επισκεπτών. Πληροφορίες για την έκθεση υπάρχουν στην ιστοσελίδα http://www.helexpo.gr.
Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας απευθύνει κάλεσμα σε επιχειρηματίες της Πέλλας να συμμετέχουν στην 26η AGROTICA . Η συμμετοχή είναι δωρεάν, καθώς τα έξοδα καλύπτονται από την Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας. Η παρουσία της κάθε επιχείρησης θα γίνει με προϊόντα και έντυπο υλικό.
Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής στους: Καλαϊτζίδου Αικατερίνη ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνο επικοινωνίας 2381351398, 2381351212 & 6997026331, mail                             kkalaitzidou@pella.gr και Καφετζή Κώστα ΤΕ Γεωπόνο, τηλέφωνό επικοινωνίας  2381351256 & 6934131975 mail kkafetzis@pella.gr.
Με εκτίμηση.
   Ο Δ/ΝΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ
                                                                                                            ΟΙΚ/ΜΙΑΣ &                                                                                                                            ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ

                                                                                          ΤΡΥΦΩΝ ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου