Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Με θλίψη διαπίστωσα ότι κανένα από τα παρακάτω κανάλια δεν αφιέρωσε ούτε 30'' !


29-1-2016 Ώρα 21:15 
Χθες Πέμπτη 28-1-2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη παναγροτικό συλλαλητήριο με σκοπό την διαμαρτυρία και την εναντίωση στο επερχόμενο εξοντωτικό φορολογικό και ασφαλιστικό νομοσχέδιο. 
Από κάθε περιοχή της Ελλάδας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη γεωργοί, κτηνοτρόφοι, και άλλοι επαγγελματίες ασχολούμενοι με τον πρωτογενή τομέα, παράτησαν τις δουλειές τους, κάλυψαν μόνοι τους το κόστος μετάβασης και επιστροφής, και παραβρέθηκαν για να διαμαρτυρηθούν.
Το συλλαλητήριο ξεκίνησε στις 11:00 και κράτησε μέχρι τις 20:00. Συνολικά εννέα ώρες. Παραβρέθηκαν αρκετές χιλιάδες κόσμου, απίφθηναν χαιρετισμό εκπρόσωποι αγροτών από όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, και πολλοί άλλοι παραγωγικοί φορείς. Τα όποια επεισόδια άρχισαν μετά τις 18:00 και ήταν μικρής έντασης και διάρκειας.
Την ίδια μέρα οι δημοσιογράφοι, ασκώντας το συνταγματικό τους δικαίωμα είχαν απεργία, διαμαρτυρόμενοι για δικά τους κλαδικά προβλήματα. 
Ως εδώ όλα καλά….
Σήμερα παρακολουθώντας τα δελτία ειδήσεων ALPHA 19:00, ΑΝΤ1 20:00, MEGA 20:00, με θλίψη διαπίστωσα ότι κανένα από τα παραπάνω κανάλια δεν αφιέρωσε ούτε 30΄΄ για όσα ειπώθηκαν κατά την διάρκεια των τοποθετήσεων των παραβρισκόμενων. Αντίθετα όλα τα παραπάνω κανάλια αφιέρωσαν πολλαπλάσιο των 30΄΄ χρόνο για να μας δείξουν τα επεισόδια. 
Δεν ξέρω αν ο σκοπός τους είναι να στέψουν τις άλλες επαγγελματικές ομάδες ενάντια στους αγρότες, και δεν μπορώ να διανοηθώ ότι σε μία δημοκρατική χώρα δεν μπορεί να ακουστεί η φωνή κανενός που δεν έχει πρόσβαση στην διαπλοκή των μεγάλων καναλιών που λειτουργούν εδώ και είκοσι χρόνια χωρίς άδεια!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου