Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με μαθητέςΤις πύλες της άνοιξε την Τετάρτη η Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να υποδεχθεί ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μαθητές και μαθήτριες του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης με τους συνοδούς - καθηγητές τους.

Με στόχο την επιμόρφωση των μαθητών, το Ελληνικό Κολέγιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει κάθε χρόνο σε μια σειρά εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων. Μία από αυτές είναι και το πρόγραμμα Harvard Model United Nations, που πραγματοποιείται στη Βοστώνη των ΗΠΑ και διοργανώνεται από το κορυφαίο πανεπιστήμιο του Harvard.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, το σχολείο πραγματοποίησε την εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, ο οποίος τους ευχήθηκε καλή πρόοδο και να συνεχίσουν τις καλές προσπάθειές τους.

Τους μαθητές συνόδευαν επίσης ο κ. Αθανάσιος Βερέμης, καθηγητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, και ο κ. Ιάκωβος Μιχαηλίδης, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου