Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016

Επιθυμία και στόχος της Δημοτικής Αρχής ήταν να δώσουμε χαρά και ανακούφιση σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.

                                      
Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε για ακόμη μια φορά η συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που πραγματοποίησε ο Δήμος Πέλλας, συμμετέχοντας στη δράση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.
 ‘’Επιθυμία και στόχος της Δημοτικής Αρχής, δήλωσε  ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ήταν να δώσουμε χαρά και ανακούφιση σε όσο το δυνατόν περισσότερες οικογένειες.
Μέσα από τις δράσεις του Δήμου τις ημέρες των εορτών, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, στηρίζονται αρκετές οικογένειες που διαβιώνουν σε  δύσκολες συνθήκες. Η ανταπόκριση και η συμμετοχή του κόσμου αποδεικνύει ότι, καταφέραμε να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο δίκτυο αλληλεγγύης στο Δήμο Πέλλας και να ενισχύσουμε τις δράσεις φιλανθρωπίας και συλλογικότητας.
Εκτός από τις προσωπικές ευχαριστίες, θα ήθελα να εκφράσω και δημόσια τις ευχαριστίες μου σε όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την συγκέντρωση τροφίμων, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των σχολείων του Δήμου, φορείς και συλλόγους, καθώς και τις παρακάτω επιχειρήσεις για τις πολύτιμες δωρεές τους’’.
Το Super Market Α.Β. ΒασιλόπουλοςΤο Super Market LIDL
Το Super Market ΜασούτηςΤο Super Market FamilyΤην επιχείρηση Σφαγειοτεχνική Α.Ε.Την επιχείρηση AlterraTην επιχείρηση Λιόδεντρο  Ε.Π.Ε.Την επιχείρηση NovafarmΤην επιχείρηση NovagreenΤην  τεχνική εταιρία Domein Κατασκευαστική, Αλέξανδρος ΓεωργιάδηςΤην  τεχνική εταιρία  Υιοί Χριστόφορου Καιρίδη Ο.Ε.Την τεχνική εταιρία Χρήστος Καραδήμος Ε.Δ.Ε.Την τεχνική εταιρία Γρηγόριος Τούρας
Την εταιρία Ηλεκτροθέρμ Πέλλας

Την τεχνική εταιρία Λύσις Κατασκευαστική, Παναγιώτης Ανδρονικίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου