Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Στα όρια της βιολογικής αντοχής οι Αστυνομικοί της Πέλλας

Τον επανακαθορισμό των αστυνομικών δυνάμεων, που ενισχύουν εκείνες στην Ειδομένη του Κιλκίς, ζητούν τα μέλη της ΠΟΑΣΥ, ύστερα από έγγραφο τής Ένωσης Πέλλας για υπερβολική χρήση διμοιρίας υποστήριξης:
Προς:Τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
         Αντιστράτηγο κ. Δημήτριο ΤΣΑΚΝΑΚΗ
Κοιν.: Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Πέλλας
Θέμα: «Διάθεση Διμοιρίας Υποστήριξης Δ.Α. Πέλλας»
Κύριε Αρχηγέ,
Η Ομοσπονδία μας, αντιλαμβάνεται πλήρως τις ανάγκες που ανακύπτουν για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού προβλήματος, όπου καλείται να διαχειριστεί στο σύνολό του η Ελληνική Αστυνομία και κατ΄ επέκταση τα στελέχη αυτής. Μετά από δυναμικές παρεμβάσεις και δράσεις που είχαμε στην περιοχή της Ειδομένης από κοινού με τις εμπλεκόμενες Πρωτοβάθμιες Ενώσεις, θεωρήσαμε και θεωρούμε, πως το πρόβλημα έχει αμβλυνθεί και πως η σημερινή του διαχείριση ασφαλώς και έχει βελτιωθεί προς το καλύτερο δυνατό. Εκτιμούμε όμως, πως η υπερβολή της διάθεσης αστυνομικών δυνάμεων από όμορες Διευθύνσεις Αστυνομίας και δη αυτή της Πέλλας με τη Διμοιρία Υποστήριξης ανά δεύτερη μέρα, ότι είναι απόρροια της ευθυνοφοβίας και της ανασφάλειας κάποιων υπηρεσιακών παραγόντων, που οδηγεί τους συναδέλφους στα όρια της βιολογικής τους αντοχής.
Κύριε Αρχηγέ,
Με τα διαλαμβανόμενα στο υπ΄αριθ. 01/2016 από 05.01.2016 έγγραφό της, η Ε.Α.Υ.Ν. Πέλλας, επισημαίνει αυτή την υπερβολή και ζητά όπως και η Ομοσπονδία μας, τον επανακαθορισμό της διάθεσης αυτών των δυνάμεων, διότι εκτιμούμε ότι η κατάσταση έχει ομαλοποιηθεί πλήρως στην περιοχή και πως δε χρήζει περαιτέρω ενίσχυσης.
Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.
    O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου