Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ στο 3ο BABY CUP!
         Με πολύ μεγάλη συμμετοχή αθλητών πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 21  Φεβρουαρίου 2016  το 3ο BABY CUP στο κλειστό γυμναστήριο της ΧΑΝΘ στην Θεσ/νίκη.    Συγκεκριμένα συμμετείχαν 50 σωματεία από διάφορα μέρη της Ελλάδας και 1000 αθλητές γεννηθέντες από το 2010 εώς και το 2006.                                                                                
Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε δώδεκα τερρέν, και σε 2 άγωνες άνευ νικητή ανά ηλικιακή κατηγορία και σωματικό βάρος . Σε ένα κατάμεστο από κόσμο στάδιο έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό, ξεπαιρνώντας το άγχος τους και  μαζεύοντας από τώρα αγωνιστικές εμπειρίες που θα τις θυμούνται σε όλη τους τη ζωή! Στο τέλος όλοι έλαβαν μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και μπλουζάκι                                                                                                 
      Συνοδοί σε αυτή την προσπάθεια οι προπονήτριες της ομάδας Μπιρόζη Αναστασία και Μπιρόζη Ιορδάνα δήλωσαν περήφανες από την απόδοση των μικρών αθλητών και τόνισαν πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να βάζουν στόχους από τόσο μικρή ηλικία και να προσπαθούν για αυτούς!
      Εκ μέρους του συλλόγου συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και προπονητές και ένα μεγάλο ευχαριστώ στις αθλήτριες του Α.Σ. Εδεσσας, Παπαδοπούλου Μελίνα και Πόζαρλη Αθηνά για την βοήθεια που προσέφεραν στην ομάδα.
       Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΓΓ.-ΒΑΣΙΛΗΣ          
ΜΠΙΝΙΟΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΑΙΝΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΠΕΤΚΟΥ ΑΓΑΠΗ
ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
NETΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΗΣ
ΑΙΝΑΛΙΔΗ ΣΚΟΣΜΑΣ
ΤΕΚΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΤΣΕΛΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΠΟΥΠΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΛΟΥΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου