Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη στην Τ.Κ. Ίδας πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Εξαπλατάνου κ. Στέφανο Αβραμίκα, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Γιάννη Κετικίδη. Τους υποδέχτηκε ο Πρόεδρος του χωριού κ. Γιάννης Βένου.
Ο Δήμαρχος μένοντας πιστός στις δεσμεύσεις του για ισόρροπη ανάπτυξη σε ολόκληρη την Αλμωπία, είδε από κοντά τα ζητήματα του χωριού, η εικόνα του οποίου είναι ικανοποιητική, παρότι είναι σημαντικό να γίνουν κι άλλες παρεμβάσεις. Συγκεκριμένα, έχουν κλείσει όλες οι λακκούβες οι οποίες δημιουργούσαν μία πολύ άσχημη κατάσταση εντός του οικισμού και αποτελούσαν ένα χρόνιο πρόβλημα.
Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν χαλικοστρώσεις με τα μηχανήματα του Δήμου σε αρκετούς κεντρικούς αγροτόδρομους του χωριού, όπως είναι αυτός που περνά μπροστά από τον Συνεταιρισμό και τον οποίο οι αγρότες διεκδικούσαν για παραπάνω από δέκα χρόνια.
Παράλληλα, ένα θέμα που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για το χωριό είναι τα κοιμητήρια στα οποία δεν υπάρχει άλλος χώρος και η μόνη λύση που προτείνεται είναι να επεκταθούν. Ωστόσο, όπως δήλωσε ο Δήμαρχος δεν υπάρχει η ανάλογη ανταποδοτικότητα, με αποτέλεσμα να μη μπορούν να γίνουν παρεμβάσεις. Σε αυτό συμφώνησε και ο Πρόεδρος του χωριού.
Ο Δήμαρχος κατά την επίσκεψή του είχε την ευκαιρία να μιλήσει και με αρκετούς κατοίκους του χωριού, δηλώνοντας ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά σε έργα με τα ελάχιστα μέσα που διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου