Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Στις κινητοποιήσεις των αγροτών συμμετείχε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, μαζί με τους Αντιδημάρχους κ. Στέφανο Αβραμίκα και κ. Γιώργο Τσιμτσιρίδη και τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου.


Αρχικά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Σίμος Σωτηριάδης επέδωσε ψήφισμα στους αγρότες, με το οποίο ο Δήμος Αλμωπίας συμπαρίσταται στον δίκαιο αγώνα τους και στέκεται στο πλευρό όλων των συμπολιτών μας που περνούν δύσκολες στιγμές.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του μετέβησαν στην Έδεσσα μαζί με τους αγρότες της Αλμωπίας και ολόκληρου του Νομού, όπου συμμετείχε στην πορεία διαμαρτυρίας, ενώ επισκέφθηκε μαζί με αντιπροσωπεία των αγροτών και τους Δημάρχους Έδεσσας και Σκύδρας τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη, όπου συζητήθηκαν τα δίκαια αιτήματα.
Σε δήλωσή του ο κ. Μπίνος ανέφερε τα εξής:
«Σήμερα οι αγρότες μας έστειλαν ένα δυναμικό μήνυμα, έχοντας στο πλευρό τους την πλειοψηφία των συμπολιτών μας. Για πρώτη φορά είδαμε να κλείνουν στο σύνολό τους τα καταστήματα της πόλης μας, έχοντας ως αίτημα την απόσυρση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου. Η Δημοτική μας Αρχή δηλώνει την στήριξή της και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Είμαστε ένας κατεξοχήν αγροτικός Δήμος και είναι πλέον σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλα μέτρα που καταστρέφουν τον πρωτογενή τομέα, που είναι μία από τις κινητήριους δυνάμεις του τόπου μας».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου