Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Θλιβερή είναι η εικόνα στην παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας και σε άλλες περιοχές του Δήμου Αλμωπίας, όπου έχουν συσσωρευτεί μεγάλες ποσότητες μπάζων και σκουπιδιών.
Στο σημείο βρέθηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις ευθύνες των συμπολιτών μας που επιλέγουν αυτόν τον ανεύθυνο τρόπο για να απαλλαγούν από μπάζα και σκουπίδια. Επιπλέον, τόνισε ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή σκοπεύει να διαφυλάξει την προστασία του περιβάλλοντος, δίνοντας τέλος σε μια κατάσταση που χρονίζει.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί παρέμβαση σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Μπάτση για να αλλάξει αυτή η άσχημη και ντροπιαστική εικόνα, ωστόσο θα πρέπει και οι δημότες να αντιληφθούν ότι σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλουμε όλοι αν θέλουμε να έχουμε έναν Δήμο σύγχρονο και καθαρό.
Προς αυτή την κατεύθυνση, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι επισκέφθηκαν τους συγκεκριμένους χώρους. Εκεί αποφασίστηκε η δημιουργία χώρων εναπόθεσης αδρανών υλικών (μπάζων) από την πλευρά του Δήμου Αλμωπίας, ενώ τονίστηκε ότι τα πρόστιμα θα είναι ιδιαίτερα αυστηρά για τους παραβάτες, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.

1 σχόλιο:

  1. Τα μπάζα σας πείραξαν το γυφτιλίκι που στήσατε και συντηρείτε δίπλα στα σχολεία τσιμουδιά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή