Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, με τη συμμετοχή του Γενικού Γραμματέα Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης κ. Δημήτρη Σταματιάδη και των Αντιδημάρχων κ. Γιώργου Τσιμτσιρίδη και κ. Γιώργου Σαββίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία του Ομίλου, ο οποίος έχει καταφέρει να προσελκύσει στην περιοχή μας μεγάλες και σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις και παράλληλα να διαφημίσει τον τόπο μας με την δυναμική του παρουσία.
Τονίστηκε για άλλη μια φορά η καλή συνεργασία που υπάρχει ανάμεσα στον Δήμο Αλμωπίας και την Διοίκηση του Ομίλου και έγινε σαφές και από τις δύο πλευρές ότι ο στόχος είναι κοινός και αφορά στην ανάδειξη του αθλήματος και κατ’ επέκταση στην προβολή της Αλμωπίας.
Επίσης, συζητήθηκε η πρόταση που έχει καταθέσει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας για την αξιοποίηση της «κλειστής αγοράς». Όπως σημείωσε ο Δήμαρχος, το συγκεκριμένο κτίριο στοίχισε στην κοινωνία της Αλμωπίας 800.000 ευρώ και γι’ αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αξιοποίησης που θα προσφέρει την ανάλογη ανταποδοτικότητα. Προς αυτή την κατεύθυνση θα στραφεί ο διάλογος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου