Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Διορίστηκε και η αδελφή του Καρανίκα!

H αδερφή του συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού,Νίκου Καρανίκα -o οποίος προκάλεσε σάλο λόγω των γνωστών δηλώσεων και απόψεων  του- έχει διοριστεί και αυτή μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία!
Η Ξανθίππη Καρανίκα (η οποία επέκρινε αυτές τις ημέρες και όσους έκαναν κριτική στο διορισμό του αδελφού της...) σύμφωνα με πληροφορίες προσελήφθη στη θέση της γραμματέας του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε. ππριν διοριστεί ο αδερφός της στο γραφείο του πρωθυπουργού.
Επελέγη από τον πρώην πρόεδρο του Λιμανιού Θεσσαλονίκης Γιάννη Παντή. Λίγους μήνες μετά ο κ. Παντής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου της ΟΛΘ Α.Ε.- που παραμένει άδεια μέχρι σήμερα- προκειμένου να τοποθετηθεί στη θέση του Γενικού Γραμματέα στο υπουργείο Παιδείας.
Και μπορεί ο Γιάννης Παντής να εγκατέλειψε το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και την πόλη για την Αθήνα, η κ.  Καρανίκα που στις βουλευτικές εκλογές τον Μάιο του 2012 κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ημαθία παραμένει στη θέση της γραμματέας του προέδρου. Προσελήφθη μέσω εργολαβίας, αφού προσλήψεις στην ΟΛΘ Α.Ε. δεν γίνονται. 
Ο Θεσσαλονικιός

1 σχόλιο: