Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Λόγια από Καρδιάς από έναν μεγάλο ΣΕΦ της Ζαχαροπλαστικής Νικόλαο Στρέπκο !

 Αφού περάσαν πολλά χρόνια ξενοδοχειακής εμπειρίας με πρ ώτη χρονιά το Daphnila Bay στην Κέρκυρα το 1991, θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους κυρίους διαμορφωτές της τουριστικής μου παιδείας!
1. Κύριο Νίκο Χονδρογιάννη για τις γνώσεις και τις ικανότητες κλειδιά που μου προσέφερε !
2. Κύριο Καλλίνικο για την παραγωγικότητά του !
2. Κύριο Αντώνη Ζαμπετάκη για τη εγγκράτειά του και την υπομονή του να διαμορφώνει καλούς χαρακτήρες στην διάρκεια της εκπαιδευτικής  μας περιόδου!
3. Αλέξανδρο και Δημήτριο Βάλα για τις πολύ υψηλές γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
4. Κύριο Σπυρίδωνα Πηγή για τη δυναμικότητα του!
3. Αλέξανδρο και Δημήτριο Βάλα για τις πολύ υψηλές γνώσεις ζαχαροπλαστικής.
4. Κύριο Σπυρίδωνα Πηγή για τη δυναμικότητα του!
Σας ευχαριστώ για αυτά που μου προσφέρατε τα δύσκολα εκείνα χρόνια ! Εύχομαι να γίνω ακόμη καλύτερος για να μπορέσω να τιμήσω επάξια την ευκαιρία του να μπορώ να μάθω και να προσφέρω δίπλα σας!
Ακόμη ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Wilchelm Hagen και 'Ασπ α
από το Bergisch Gladbach που μου άνοιξε τους δρόμους να σπουδάσω
διοιήκηση τουριστικών επιχειρήσεων (Staatlich geprufter Hotelbetriebswirt) sto Bernkastel της Γερμανίας .
Τέλος, ευχαριστώ τον Κύριο Περικλή Αλεξανδράκη, Πρέσβη στην Κολωνία, για ταχυδρομική αποστολή πληροφοριακών εντύπων πάνω στο ελληνικό κρασί καθώς και συγγενείς, φίλους και γονείς!
Θα προσπαθήσω, μετά από αυτό, να αποδώσω όσα περισσότερα μπορώ και να εφαρμόσω ακόμα περισσότερο όσα μου μάθατε !
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Professionals on LinkedIn

See all 6 professionals
  • Nikolaos Strepkos

    Nikolaos Strepkos

    EXECUTIVE PASTRY CHEF at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    CurrentEXECUTIVE PASTRY CHEF at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET





  • Olga Konstandinidou

    Olga Konstandinidou

    pastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    Currentpastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
  • Aggelikh Konstantinisou

    Aggelikh Konstantinisou

    Pastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    CurrentPastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
  • Τασος Zησοπουλος

    Τασος Zησοπουλος

    ex.pastry chef - teacher at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    Currentex.pastry chef - teacher at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
  • georgios tsaggaroulias

    georgios tsaggaroulias

    pastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    Currentpastry shef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET, pastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN...
  • Βαγια Αθανασιου

    Βαγια Αθανασιου

    pastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET
    industry
    Retail
    Currentpastry chef at BIOCOLLOIDS FATE AND TRANSPORT IN ENVIRONMENTAL SYSTEMS, NETWORK BIOMET

3 σχόλια:

  1. παλικαρε εισαι πρωτος των ΠΡΩΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Νίκος, ο κορυφαίος αυτή τη στιγμή Έλληνας ζαχαροπλάστης, κατά το ΙΝΤΕΡΝΕΤ, είναι και εξαιρετικό παιδί!
    Ψυχή σπάνιας καλοσύνης και συγκρότησης. Χαίρομαι να τον κάνω παρέα!
    Παπά- Μάρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμμετοχή σε ένα από τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία στον κόσμο ανάμεσα σε 8432 επιχειρήσεις της ΤUI το 2013! Το killini beach hotel! Μοριακή κουζίνα και gourmet ζαχαροπλαστική! Ο άψογος δεν είναι αρκετά καλός διότι μπροστά του είναι ο τέλειος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή