Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Τέλος Καλογρίτσα από τη διεκδίκηση της τηλεοπτικής άδειας

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την προσπάθεια οριστικής απόκτησης τηλεοπτικής άδειας «για τους λόγους τους οποίους όλοι πλέον αντιλαμβάνονται» ανακοίνωσε ο Γιάννης Καλογρίτσας. 
Είχε προηγηθεί νωρίτερα αίτημά του προς τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας να του χορηγηθεί 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να καταβάλει την α' δόση του τιμήματος για την τηλεοπτική άδεια, το οποίο όμως απορρίφθηκε
Στο αίτημά του, σύμφωνα με τη ΓΓΕ, ανέφερε ότι «λόγοι που δεν σχετίζονται με δικές του επιλογές, εμποδίζουν την καταβολή της δόσης εντός της σήμερον». 
Μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης Λευτέρης Κρέτσος είχε ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση που κάποιος από τους προσωρινούς υπερθεματιστές δεν καταβάλει σήμερα τα χρήματα, θα χάσει και τα 3 εκατ.της εγγύησης και την άδεια. «Η προκήρυξη το λέει ξεκάθαρα», τόνισε. 
 Μετά την απόρριψή του ο κ. Καλογρίτσας εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι θα προστατεύσει τον εαυτό του και την οικογένειά του, «παρότι», συμπληρώνει, «χάνω 3 εκατομμύρια ευρώ, που αντιστοιχούν στην εγγυητική επιστολή, την οποία έχω καταθέσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου