Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

Ακρίτας Σωσάνδρας 2 - 1 Μ. Αλέξανδρος Όρμας Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα μόνο από www.Pozar News.gr

Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα , αφού με την έναρξη του αγώνα στα πρώτα λεπτά η Όρμα, προηγήθηκε με 0-1 .Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με την Όρμα να έχει δημιουργήσει φάσεις , χωρίς να πετύχει δεύτερο τέρμα . Ο Ακρίτας  πραγματοποίησε φάσεις για γκολ , στο πρώτο ημίχρονο χωρίς αποτέλεσμα .Στο δεύτερο ημίχρονο η τοπική ομάδα ανέβασε στροφές κι αφού πέτυχε την ισοφάριση με τον Τσίκο στην συνέχεια πέτυχε και δεύτερο τέρμα κάνοντας το τελικό αποτέλεσμα Ακρίτας Σωσάνδρας  2-1 Όρμα .
Με δέκα παίκτες έμεινε η Σωσάνδρα λόγο αποβολής ποδοσφαιριστή της , όμως αυτό το πλεονέκτημα το έχασε η Όρμα όταν λόγο αδιαθεσίας ποδοσφαιριστή της , αφού είχε πραγματοποιήσει όλες τις προβλεπόμενες αλλαγές .
Πολλές διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για το φάουλ που δόθηκε , σε μια φάση διεκδίκησης της μπάλας , από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων με παίκτη της Όρμας , εκτός της περιοχής , έχοντας πάρει την μπάλα ο επιθετικός και με ξεκάθαρο πλεονέκτημα να πετύχει τέρμα.
Πάντως αυτό που πρέπει να επισημάνουμε για τον Ακρίτα Σωσάνδρας , είναι η δεύτερη σερί φορά , που ανατρέπει αρνητικό αποτέλεσμα .













































                                                Οι  συνθέσεις των ομάδων 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου