Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΝΕΑ ΤΟΥ Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2016

 Στη πόλη της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε το περασμένο τριήμερο 30/9 & 1-2/10 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων με στόχο την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στις 16-17 Νοεμβρίου στη πόλη του Μπερναμπι στον Καναδά.
Ο Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλήτριες  που έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αλλα δεν κατάφεραν να φτάσουν τα σκαλιά του βάθρου αφού στάθηκαν άτυχες στην κλήρωση.
Συγκεκριμένα η Παπαδοπούλου Κυριακή αγωνίστηκε στην κατηγορία των -68 κιλά Νεανίδων και αν και τα τελευταια 4 χρόνια καταλαμβάνει την 2η Πανελλήνια θέση,αυτή τη χρονιά η πορεία της σταμάτησε στον πρώτο αγώνα αφού είχε να αντιμετωπίσει την περισυνη πρωταθλητριας και 2η Πανευρωπαιονίκης στην κατηγορία των Νέων Γυναικών Κουκουμέλου Μαρία από τον ΓΑΣ ΑΡΓΟΥΣ που έφτασε στο 1ο σκαλί του βάθρου. Μετά  από έναν δύσκολο αγώνα με ισάξιες και τις δύο αντιπάλους το σκορ έλειξε 1-0 και άφησε την Παπαδοπούλου εκτός μεταλλίων.
Για την διεκδίκηση του τίτλου της κατηγορίας -55 κιλά Νεανίδων ρίχτηκε στη μάχη η πρωταθλήτρια του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ Νάνου Ιωάννα που στάθηκε άτυχη στην κλήρωση αφού είχε να αντιμετωπίσει από τον 1ο κιόλας αγώνα την επί δύο χρονιές πρωταθλήτρια της κατηγορίας Αρσλάνογλου Μαρία του ΔΑΝΑΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σέ έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα που στο μόνο που υπερήχε η αντίπαλος ήταν το ύψος της και έλειξε 4-1 υπερ της αντιπάλου.Ωστοσο η Νάνου έχει άλλη μία χρονιά στην κατηγορία των Νέων.
Στην  κατηγορία των εώς -68 κιλά Νεανίδων αγωνίστηκε και η Φαρμούζη Κυριακή του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ. Ξεκινησε πολύ καλα κερδίζοντας τον 1ο της αγώνα έχασε όμως στον 2ο με έναν πόντο διαφορά και έμεινε στην 5η θέση.Ωστόσο η ανοδική της πορεία μας αφήνει να ελπίζουμε πολλά για το μέλλον.
Η τελική κατάταξη των συλλόγων:
1ος ΑΣ ΑΙΑΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2ος ΑΓΣ ΒΥΡΩΝΑ
3ος ΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Αυτό το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πολίχνης αγωνίζονται στην Πρόκριση για το Πανελλήνιο Πάιδων Κορασίδων οι: Αδαμαντίδης Βασίλης, Μαλίγκα Έλενα, Μπινιόλας Στέφανος, Πόζαρλη Αθηνά και Τότλης Γιάννης. Το είσητήριο για το Πανελλήνιο παίρνουν οι 8 πρώτοι απο την Βόρειο Ελλάδα και οι 8 πρώτοι από τη Νότια Ελλαδα.
Ευχόμαστε καλη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου