Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση Θωμά Νάτσκου

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες αλμωποσ αριδαιασ
ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
Καλή αρχή και καλή σταδιοδρομία εύχεται η διοίκηση του Αλμωπού Αριδαίας στον Θωμά Νάτσκο, που μετακομίζει στη Λειβαδιά για επαγγελματικούς λόγους. Ο Θωμάς Νάτσκος ξεκίνησε φέτος ως προπονητής στον πάγκο της Β ομάδας του Αλμωπού, τον Παναλμωπιακό , φτιάχνοντας μια ομάδα που αποτελείται σχεδόν όλη με όλα τα περσινά παιδιά της Κ 17 του Αλμωπού, όπου επίσης ήταν προπονητής όλη την χρονιά. Να προσθέσουμε ότι πέρυσι εκτός από προπονητής της Κ 17 συνετέλεσε και στέλεχος της μεγάλης ομάδας του Αλμωπού, προσφέροντας την βοήθεια του σε διάφορα πόστα , κοντά στον προπονητή Γιώργο Τυριακίδη.
Επίσης σημαντικό το έργο του στην ακαδημία , όπου σαν προπονητής φέτος δύο τμημάτων , μπαμπίνι και προτζούνιορ , έδωσε τον καλύτερο του εαυτό και με τις άριστες γνώσεις του και με την άψογη μεταδοτικότητα του έβαλε στους μικρούς ποδοσφαιριστές του Αλμωπού γερές βάσεις.
Οι πόρτες του Αλμωπού, θα είναι ανοιχτές για τον ταλαντούχο προπονητή , καθώς και ο ίδιος δήλωσε ότι παρά την απόσταση, δεν θα πάψει να προσφέρει την βοήθεια του, όσο και όπως μπορεί λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων του , σε ότι χρειαστεί η ομάδα του Παναλμωπιακού και ότι με την πρώτη ευκαιρία θα είναι κοντά μας και πάλι.
Το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου