Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Εμφύλιος στην Δημοτική πλειοψηφία του Δήμου Αλμωπίας ...η Ημιανεξαρτησία και οι στόχοι της ...



Σε προηγούμενη ανάρτηση του www.Pozar News.gr , είχαμε επισημάνει την '' Ημιανεξαρτησία '' των δυο δημοτικών συμβούλων,  της Μαρτίνας Ζιάκκα Βαλιανάτου και του Χρήστου Χουρσόγλου . Η πρώτη εν χορό και με το τραγούδι της Εφης Θώδη '' μπήκαν τα γίδια στο μαντρί , τα πρόβατα στην στρούγκα '' , επέστρεψε στην δημοτική πλειοψηφία , με φαρδύ πλατύ χαμόγελο . Ο δεύτερος δημοτικός σύμβουλος Χρ. Χουρσογλου , έχουμε τονίσει ότι σκόπιμα δεν διαγράφεται οριστικά από την δημοτική παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου , διότι στόχος του είναι , να μετέχει στις διαδικασίες εκλογής  Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας .Έτσι λοιπόν , στις αρχαιρεσίες εκλογής Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αλμωπίας ,  θα έχουμε δυο υποψηφιότητες μια Χρήστου Χουρσόγλου  και του Σίμου Σωτηριάδη ή όποια άλλη πρόταση καταθέσει , η κατ' ουσίαν δημοτική πλειοψηφία του Δημάρχου Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνου .
Επίσης τι ελπίζει ο Ημιανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Χ Χουρσόγλου ; Να μαζέψει τις ψήφους τυχόν πικραμένων δημοτικών συμβούλων ,  οι οποίοι δεν θα ικανοποιηθούν από τις πολιτικές επιλογές του Δημήτρη Μπίνου .Όμως εάν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος ,διαγράψει οριστικά τον Ημιανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο , τότε η όλη προσπάθειά του μέχρι σήμερα πέφτει στο κενό και ουσιαστικά ,κλείνουν οριστικά οι πόρτες της επιστροφής , στην Δημοτική παράταξη του Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου .Ο Δημήτρης Πασόης βέβαια είναι στο πλευρό αυτής της προσπάθειας ,ευελπιστώντας να διασύρει και να πλήξει τον Δήμαρχο Αλμωπίας , Μπίνο  Δημήτρη .


3 σχόλια:

  1. ειναι εμφανες οτι καποιοι πολιτικοι παλιας κοπής ίσως και παλαιο κομματικοί..
    παίρνουν θέσεις στην μάχη της εππόμενης μερας .. με τρόπο όμως ακομψο που τελικα κανει κακο στους ιδιους

    σε λιγο θα ξετυλιχτει ολο το κουβαρι
    νομιζω ομως οτι το πανω χερι το εχει αλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σίγουρος ο Χρουσόγλου ότι θα τον ψηφίσει το σύνολο της αντιπολίτευσης ;;; Είμαι σίγουρος ότι ελπίδες έχει από την παράταξη του Μπίνου παρά από την αντιπολίτευση η οποία των έχει με σωστό τρόπο μακρυά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΗΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή