Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 9-11-2016 η εκδήλωση του Συλλόγου
Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες μιμησ δομαζοσΦίλων Παναθηναïκού Γιαννιτσών, στο Φιλίππειο Γιαννιτσών, προς τιμή του μεγάλου Έλληνα Ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζου στην οποία παρουσίασε το λεύκωμά του «Μυστικά και άλλες αποκαλύψεις».
Η προσέλευση φίλων, οπαδών και υποστηρικτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία αποδεικνύοντας έμπρακτα την εκτίμηση και την αγάπη τους στον μεγάλο ποδοσφαιριστή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι παλαίμαχοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Αχιλλέας Ασλανίδης, Χρήστος Τερζανίδης, Γιώργος Φοιρός, Ζαχαρίας Χαλιαμπάλιας και ο
Χρήστος Φαντίδης , όπως και ο Τάκης Παπατζίκος, Πασαλής Πέτρος και Τσαλκιτζής Πολυχρόνης που εξήραν την προσωπικότητα του Μίμη Δομάζου και τη μεγάλη προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο χαρακτηρίζοντάς τον ως «φαινόμενο».
Την εκδήλωση χαιρέτησαν και ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πανοσιολογιότατος κος Χαραλαμπίδης Ελευθέριος καθώς και ο Πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας κος Αντωνίου Αστέριος .
Ο συντονισμός της εκδήλωσης και η παρουσίαση του λευκώματος έγινε από τον δημοσιογράφο Μπλιάπκα Κώστα και τον Στάθη Καστερίδη εκπρόσωπο του Συλλόγου
Φίλων Παναθηναïκού Γιαννιτσών.
Ο κος Καστερίδης απένειμε στον Μίμη Δομάζο τιμητικά την προτομή του μεγαλύτερου
Στρατηλάτη των αιώνων Μέγα Αλεξάνδρου δηλώνοντας ότι : «αν ο Μίμης Δομάζος ήταν στρατηγός του Μ.αλεξάνδρου θα διέδιδε το ποδόσφαιρο μέχρι και τις Ινδίες».
Ο κος Δομάζος , με τη σειρά του έδωσε τιμητική πλακέτα στον κο Καστερίδη και μία μπάλα υπογεγραμμένη από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναïκού.
Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό στις οποίες ο κος Δομάζος απάντησε με ειλικρίνεια και
ευθύτητα, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσωπικότητά του, φωτογραφίες με τον κόσμο και διάθεση του λευκώματός του.
Η εκδήλωση έκλεισε σε ευχάριστο κλίμα , με δείπνο που παρατέθηκε και στο οποίο ακούστηκαν πολλές ιστορίες σχετικές με την πορεία του Μίμη Δομάζου καθώς και ευχές για ένα καλύτερο μέλλον του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ευχόμαστε στο μέλλον και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου