Ένα δυσάρεστο γεγονός συνέβη λίγο πριν από τη διεξαγωγή του δεύτερου και τελικού γύρου των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.
Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν χθες, στη δυτική Γαλλία.
Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου λίγες ώρες αργότερα εξέπνευσε.
Η είδηση προκάλεσε σοκ στον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος δήλωσε: «Ήταν πλήρως αφοσιωμένη στο βουλευτικό της έργο και βρισκόταν πάντα κοντά στον κόσμο».
O Εμάνουελ Μακρόν με τη σειρά του εξέφρασε τα συλλυπητήριά του μέσω Twitter, γράφοντας στον προσωπικό του λογαριασμό ότι είναι σοκαρισμένος με την είδηση του θανάτου της Κορίν Ερέλ.
Bouleversé par le décès de Corinne Erhel, à nos côtés depuis la première heure. Pensées pour son conjoint et ses proches.
Η 50χρονη βουλευτής Κορίν Ερέλ κατέρρευσε πάνω στην εξέδρα κατά την ανοιχτή ομιλία που έδινε υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν χθες, στη δυτική Γαλλία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου