Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Λαϊκή Αγορά Παραδοσιακών Προϊόντων στο Γαρέφι Αλμωπίας !!!

Ένα ακόμη βήμα  προώθησης των παραγόμενων Αγροτικών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων  από τους Κατοίκους του Παραδοσιακού Οικισμού Γαρεφείου Αλμωπίας .Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 14 και 15 Οκτώβρη, θα Λειτουργεί Λαϊκή Αγορά στην Πλατεία των Λουτρών Γαρεφείου '' Μπάϊνα '' .
Προϊόντα που θα εκθέτουν οι Παραγωγοί είναι : 
Κόκκινο καπνιστό Πιπέρι  το μοναδικό στην Αλμωπία και τον κόσμο , αφού παρασκευάζεται με τον ίδιο τρόπο εκατοντάδες χρόνια .
Το έδαφος του χωριού  και οι κλιματολογικές συνθήκες , επιτρέπουν την μοναδική και εξαιρετική παραγωγή , της πράσινης και κόκκινης Πιπεριάς .Σε συνδυασμό με την επεξεργασία τους, σε ειδικά καπνιστήρια πάπρικας , παράγεται ο κόκκινος χρυσός της Αλμωπίας '' το Κόκκινο Πιπέρι '' .
Επίσης  ο επισκέπτης θα μπορεί να προμηθευτεί , εξαιρετικά σπιτικά  τουρσιά , φέτα τυριού Κατσικίσια και Πρόβεια .
Εκεί θα υπάρχει και το εξαιρετικό φασόλι '' Παππούδα '' Γαρεφειου ,πολλά είδη Ορεινού Τσαγιού ,Ρίγανης  και κομπόστες από Φρούτα  της Αλμωπίας , φτιαγμένα με τον παραδοσιακό τρόπο .Τσίπουρο από εξαιρετικά σταφύλια τοπικών αγροκτημάτων  , χωρίς προσμίξεις άλλων προϊόντων .
Μέλι Ορεινό Γαρεφείου και Πευκωτού Αλμωπίας !!!






















































8 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΝΗΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λευτερης ΚΑΡΑΟΥΣΗΣ14 Οκτωβρίου 2017 στις 1:05 μ.μ.

    Δεν ντρεπεστε καθολου λαμογια .. Ξερετε μονο να καθαριζετε τους δρομους και τα μπαζα τα ριχνετε μεσα σε ιδιωτικα οικοπεδα.....ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΡΑΟΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ , ΑΣΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΤΟΥ ΚΡΕΒΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΜΠΕΛΙΑΣ !

      Διαγραφή
  3. Εμενα στα αποδυτήρια επειδή γκρεμίστηκε το σπίτι μου έχασα τα μέλη της οικογένειάς μου εκείνη την ημέρα και για αυτό αναγκάστηκα να μείνω οταν Θα νιώσεις αυτό τότε θα καταλάβεις ότι δεν είσαι άξιος να κρίνεις όταν θα καταλάβεις τι είναι να φεύγει κάποιος από την οικογένειά σου Τότε θα καταλάβεις το γιατί εμένα στα αποδυτήρια όσο για την κακιά σου και την ειρωνεία σου περισσεύουν ΛΕΥΤΈΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλο τεμπελης κι αλλο βαγγελης ... αντε αυριο παλι ...

      Διαγραφή
  4. Τότε γιατί τον διάλεξες για δημοτικό σύμβουλο Αφού είναι αυτό που λες Μήπως σου μοιάζει;;;;; απλά ρωτάω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΚΗΦΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσυ ολοι ( ΛΑΜΟΓΙΑ) που συμετεχετε στη ολη συζητηση γιατι δεν βαζετε τα ονοματακια σας..Λευτερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή