Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Θέλω να ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά, όλους τους ανθρώπους που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους. Όλες τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του συνδυασμού μας για την υπέροχη διαδρομή που διανύσαμε μαζί, σε αυτόν τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για την στήριξη και την προσπάθειά τους, από την πρώτη στιγμή, καθώς και όλους τους φίλους και υποστηρικτές της αυτοδιοικητικής μας παράταξης.

Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη του συνδυασμού μας, ώστε να πείσουμε την κοινωνία για τις δυνατότητες που είχαμε να αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου, με τα περισσότερα στελέχη μας να είναι σε ετοιμότητα να διοικήσουν από την πρώτη μέρα. Δυστυχώς, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου δεν αντιπαρατέθηκαν τα προγράμματα και οι προτάσεις μας, αλλά επικράτησαν άλλες λογικές που αδίκησαν την έννοια του πολίτη και της αυτοδιοίκησης.
Σε όλη την αυτοδιοικητική μου πορεία έως σήμερα, έχω μάθει να σέβομαι και να τιμώ την ετυμηγορία των πολιτών. Συγχαίρω το νέο Δήμαρχο και τη νέα Δημοτική Αρχή, καθώς επίσης και όλους τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους που ανέδειξαν οι εκλογές της 8ης Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα εύχομαι καλή δύναμη και στους Προέδρους που ανέδειξε ο συνδυασμός μας και συγκεκριμένα στην Κωνσταντία, στη Φούστανη και στη Χρυσή. Εύχομαι καλή δύναμη στο δύσκολο και απαιτητικό έργο που αναλαμβάνουν.
Ο Δήμος Αλμωπίας μέσα στα επόμενα χρόνια πρέπει να κάνει μεγάλα και αποφασιστικά βήματα, ώστε να βελτιωθεί η καθημερινότητα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής των πολιτών και να δρομολογηθούν και ολοκληρωθούν όλα τα μεγάλα έργα που έμειναν πίσω. Ευχή όλων μας, να πάει ο τόπος μας μπροστά. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός της συμμετοχής μας, η πρόοδος του τόπου μας. Είμαστε εδώ για να συμβάλλουμε όλοι προς αυτήν την κατεύθυνση.

10 σχόλια:

  1. ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΟΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ... ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΑΥΤΟ .. ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΥΒΩΣΟΥΝ .. ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ...ΕΙΧΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ .. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΝΝΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ .. ΚΙ ΕΔΕΙΞΕΣ ΠΟΣΟ ΜΕΙΖΕΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ... ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΛΛΩΘΙ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ .. ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΟΥ.. ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΩΣ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΣΕ ΚΑΚΙΑ ..ΟΤΑΝ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ..ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
    ΜΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε κουβάλα τις βαλιτσες σαν αχθοφόρος στην γιαγια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ... ΠΕΡΑΣΤΕ ΕΞΩ ... ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΧΙΛΤΕΡ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. sothike i almopia poy efyge o mpinos apo tin mesi tora sto kalo kai na min mas grafi den tha mas lipsi i mizeria ke i kakia toy .Blepis foysta tis siikas ti perimenate ? tipote kalitero ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πτώμα πτωμααα ....μυρίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΩΤΟΣΤΟΠ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ .. ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΕ ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΠΙΣΩ ΤΟΥ Η ΚΟΠΡΙΑ ... ΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΕΓΑΝ ΤΟΣΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΡΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΤΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΄΄ ΠΤΩΜΑ ΄΄ ..; ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΟΡΕΙΣΕ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΠΡΙΤΣΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΑΝΑ ;
    ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ή ΘΑ ΧΑΪΔΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΦΕΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗΣΕ ΚΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΩΤΟΣΤΟΠ ; ΜΠΙΝΟ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ...ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΟΝ ... ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σχολια που γραφονται με κεφαλαια και ορθογραφικα ειναι γραμμενα απο εναν και μαλιστα εσωτερικο. Εαν κερδιζε ομως ο Μπινος ουτε ενα δε θα εγραφες Κογιο. Γιατι ειμαι σιγουρος οτι εσυ κρυβεσαι απο πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΔΡΕΑΣ :αδερφε μπορουμε να τα πουμε ολα ζωντανα στην καμερα και παρουσια του μπινου και να απαντησει σε ερωτησεις του κοσμου ...εξαλλου μου χρωστα δεν του χρωσταω .. ομως εσυ γιατι τον γλυφεις ; Εισαι απο τους επιδοτουμενους του μπινου ή οικότροφος ;

      Διαγραφή