Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Σωκράτης Βόλτσης σε Γιάννη Σηφάκη :Τι πράξατε η τοπική οργάνωση του Συριζα ως συλλογικότητα και σύ ως βουλευτής; Το κρυφτούλι και μάλιστα με ζαβολιές σ' αυτήν την ηλικία και για τέτοια ζητήματα ...

Φωτογραφία του Σωκράτης Βόλτσης.

Γιάννη Μην κάνετε την πάπια !!!Φωτογραφία του Σωκράτης Βόλτσης.

Φωτιά μεγάλη άναψε μεταξύ Γιάννη Σηφάκη και Σωκράτη Βόλτση!!!

Με δήλωσή του ο Σωκράτης Βόλτσης βάζει τα πράγματα σε άλλη διάσταση , τα γεγονότα που διαδραματίσθηκαν στο Δασάκι του Μαυροπόταμου Αριδαίας .

Βόλτσης Σωκράτης :  Σύντροφε, Γιάννη, παρ' ότι δεν το επεδίωξα, διακρίνω κάποιον εκνευρισμό; Πρώτον, σε ότι με αφορά: Μετά την ανάδειξη του ζητήματος περιβαλλοντικής υποβάθμισης στην περιοχή του Μαυροπόταμου από τους δημοτικούς συμβούλους Αμπάρη και Ασβεστόπουλο και γι΄αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια, δεν έπραξα παρα μόνον αυτό που μου υπαγόρευε η συνείδησή μου. Να εκφράσω δημόσια την ανησυχία μου ως πολίτης, αφού προηγουμένως επισκέφθηκα και φωτογράφισα το χώρο. Οι πολίτες όμως, περιμένουμε από τις συλλογικότητες και του θεσμούς να παίρνουν θέση. Τι πράξατε η τοπική οργάνωση του Συριζα ως συλλογικότητα και σύ ως βουλευτής; Προτιμήσατε τη σιωπή. Δικαιωμά σας!!!!!!Δεύτερον: Το κρυφτό μου άρεσε, αλλά όταν ήμουν μικρός!!!!! Το κρυφτούλι και μάλιστα με ζαβολιές σ' αυτήν την ηλικία και για τέτοια ζητήματα δεν αποτέλεσε και δεν αποτελεί σταση της ζωής μου!!!!!Για να καταλάβω και να καταλάβουν οι πολίτες. Η δημοτική κίνηση που εκπροσωπείται από την κ. Αμπάρη και τον κ. Ασβεστόπουλο ΕΙΝΑΙ η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ ; Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και ο θεσμός του βουλευτή που εκπροσωπείς ΕΙΝΑΙ η δημοτική κίνηση που εκπροσωπείται από την κ. Αμπάρη και τον κ.Ασβεστόπουλο; Δεν είναι αυτόνομες συλλογικότητες; Τρίτον: Επειδή ακόμη δεν είναι αργά, περιμένουμε τη δημόσια τοποθετηση σας και...αφήστε το κρυφτούλι.!!!!!!!!!!!!.....

5 σχόλια:

  1. Η κ. Αμπάρη και ο κ. Ασβεστόπουλος δεν ανήκουν σε τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε καν ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ . Κατέβηκαν με τον κ. Σηφάκη φυσικά ως αυτόνομες προσωπικότητες με την ομάδα του Κ. Σηφάκη η οποία σε είχε "χρώμα" τότε. Δεν τους ψήφισε ο κόσμος με γνώμονα το κόμμα αλλά για το ήθος και την αξιοπρέπεια τους. Και ναι . Πρέπει να πάρει θέση ο Κ. Σηφάκης για την τεράστια αυτήν οικολογική καταστροφή στο δασάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννης Σηφάκης Βουλευτής Πέλλας24 Νοεμβρίου 2017 στις 8:54 μ.μ.

    Σωκρατη ειλικρινα εκπλησσομαι που το συνεχιζεις.Το θεμα ειναι στον Εισαγγελεα ηδη. Ελεγχονται οι ευθυνες του Δημου και παντος υπευθυνου. Επαναλαμβανω το θεμα ανεδειχθη απο την παραταξη της οποιας ημουν επικεφαλης, απο τους δημοτικους συμβουλους Γεωργια Αμπαρη και Δημητρη Ασβεστοπουλο.Ειναι πασιγνωστο οτι η παραταξη υποστηριχθηκε απο τον ΣΥΡΙΖΑ. Προφανως ειναι διακριτες συλλογικοτητες με τις σχεσεις που προανεφερα. Τι υπονοεις λοιπον; οτι προσωπικα ( ως βουλευτης και ως ΣΥΡΙΖΑ) δεν στηριζω τις ορθοτατες ενεργειες των δημοτικων συμβουλων του συνδυασμου μου; Το ιδιο και ο τοπικος ΣΥΡΙΖΑ; Λοιπον οχι μονο τις στηριζουμε ( εννοειται) αλλα χαιρομαστε για τις εξαιρετικες πρωτοβουλιες τους που σε καμια περιπτωση δεν χρειαζονται "πατροναρισμα".
    Αν ακομη αμφιβαλλεις για την καταδικη της καταστροφης στο Δασακι σου λεω οτι εκφραζω την απολυτη αγανακτηση μου για το γεγονος και αναμενω το αποτελεσμα της εισαγγελικης ερευνας. Απο το αποτελεσμα της θα κριθουν οι μετεπειτα ενεργειες.
    Το κρυφτουλι συντροφε ποτε δεν το παιξαμε και ποτε δεν θα το παιξουμε. Αλλοι επαιξαν το κρυφτουλι οτσν ο λαος τους εταξε να τον εκπροσωπησουν και παραιτηθηκαν για να σωσουν την ψυχουλα τους αδιαφορωντας για ολα τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μιλάει και ο Σηφάκης Θέε μου Θέε μου....μη μιλήσω για Ασβεστόπουλο...αστο καλύτερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή