Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ντου από παντού !!! Στον Μαυροπόταμο Αριδαίας !!! Κρύβεται ο Δημήτρης Πασόης !!!


Μετά την ανεξέλεγκτη λεηλασία των πολυετών δένδρων στα πρανή  και της κοίτης του Μαυροπόταμου στο Δασάκι Αριδαίας , σήμερα μπήκε στην κοίτη του Μηχάνημα έργου ,  για τον καθαρισμό , αλλά και το  καμουφλάζ της ασυδοσίας  που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες .
Δείτε σχετικό βίντεο !!!ΚΛΙΚ ΕΔΩ >
Μπράβο  στους δημοτικούς συμβούλους Γεωργία Αμπάρη
και Τάκη Ασβεστόπουλο , που ανέδειξαν αυτήν την οικολογική καταστροφή και όχι σαν τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρη Πασόη , που κρύβεται και δεν παίρνει θέση .
Εξάλλου  επίσημα πλέον και ευθέως αμφισβητείτε από τους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του , μιας και ο Νίκος Παρούτογλου χαράζει δική του πορεία .
Για το θέμα αυτό έχει ήδη επιληφθεί η δικαιοσύνη .






6 σχόλια:

  1. Ακόμα έχετε μούτρα και μιλάτε δεν βάζετε εύκολα μυαλό, δεν είδατε μάλλον τι έπαθαν τόσος κόσμος στην Αθήνα από τα μπαζωμένα ρέματα και από την μη ύπαρξη τέτοιων πρωτοβουλιών...... Μπράβο Δήμαρχε συνέχισε έτσι και ας συνεχίσει η αντιπολίτευση και στην άλλη εκλογή σου να ψάχνει τέτοιου είδους λάσπη. Ο κόσμος βαρέθηκε τα λόγια τα μεγάλα για οικολογίες και καταστροφές ο κόσμος θέλει έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΛΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΛΕΨΙΑ Η ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ;

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Αντρέα μεγάλε κωλοτουμπα. Ποιος το περίμενε οτι θα γίνεις και οικολογος... για αλλη μια φορά ασχολησαι με την πολιτική και ξεφτιλιζεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν γραψεις το ονοματακι σου τα λεμε -τωρα μείνε στον βουρκο που ζεις .
      POZAR news

      Διαγραφή
  3. τι το θες το ονομα ρε λαμογιο ,ξεπεσμενε. μηπως θα μας κανεις ντα.ουτε στο χωριο σου δεν στεριωνεις ψευτοδημοσιογραφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν τον φτανεις τον κυριο Αντρεα - φαντασου ποσο βρωμιαρης είσαι και ον τρεμεις !

      Διαγραφή