Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Εδεσσαϊκός 0 - 0 Ηρακλης

Κρατάει τη μοναξιά της κορυφής (0-0)
Ισόπαλη έληξε η εκτός έδρας δοκιμασία του Ηρακλή με τον Εδεσσαϊκό, αποτέλεσμα που άφησε τον Ημίθεο στην πρώτη θέση, έναν βαθμό μπροστά από τον Άρη Παλαιοχωρίου.

Σε ένα ματς που έλαβε χώρα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο στην Έδεσσα, οι παίκτες του Σάκη Αναστασιάδη κατάφεραν να φύγουν με τον έναν βαθμό από την Πέλλα, αγωνιζόμενοι από το 77’ με 10 παίκτες, σε ένα παιχνίδι που τον πρώτο λόγο είχαν το πάθος, η δύναμη και τα... νεύρα. 
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά απέναντι στον «Γηραιό», χάνοντας την καλύτερη στιγμή τους στο 86’, όταν ο Σκαθαρούδης απώλεσε τετ α τετ.
Να σημειωθεί πως η καλύτερη φάση των φιλοξενούμενων ήταν το δοκάρι του Σαββελίδη στο 68’.
Έτσι, μετά και από αυτό το 0-0 ο Ηρακλής βρίσκεται μετά τη 15η στορφή του 2ου ομίλου μόνος του στην κορυφή, έχοντας 30 βαθμούς, έναντι 29 του Άρη Παλαιοχωρίου (που δεν έπαιξε σήμερα, καθώς είχε το προκαθορισμένο του ρεπό).
Αναγνωριστικά ήταν τα πρώτα λεπτά του ματς στην Έδεσσα, με το παιχνίδι να πηγαίνει στο πάθος και τη δύναμη. Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 23’, με τον Ρόβα να δίνει στον Παπαδόπουλο, που έστειλε την μπάλα άουτ. Το παιχνίδι κυλούσε στο ίδιο τέμπο, δίχως φάσεις, μέχρι και το 45’. Σε εκείνο το λεπτό, ο Αντώνης Αθανασίου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, με το πλασέ του όμως να σταματά στον Βότση. Έτσι, το ημίχρονο έληξε στο 0-0, με τις δύο ομάδες να μην δημιουργούν πολλές φάσεις.
Στο δεύτερο μέρος οι δύο μονομάχοι μπήκαν καλύτερα, προσπάθησαν να φτάσουν στο γκολ με καλύτερες προϋποθέσεις, δίχως να εκμεταλλεύονται τις καλές στιγμές τους, ώστε να σκοράρουν. Στο 68’ ο «Γηραιός» έφτασε μια... ανάσα από το να προηγηθεί, με το δυνατό σουτ του Σαββελίδη να καταλήγει στο δοκάρι, στερώντας έτσι την ευκαιρία στον παίκτη του Ηρακλή, να βάλει σε θέση οδηγού την ομάδα του. 
Στο 77’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες, μετά την αποβολή του Καραντασιάδη, για σκληρό μαρκάρισμα. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Εδεσσαϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 86’, αλλά ο Βοσνιάδης νίκησε σε τετ α τετ τον Σκαθαρούδη, κρατώντας το 0-0, που ήταν και τελικό αποτέλεσμα.
Σκόρερ:
Κόκκινη: 77’ Καραντασιάδης 
Εδεσσαϊκός (Ηλίας Σαπάνης): Βόλτσης, Κούμπους, Τζατζάνας, Αβραμίδης, Χαραβατίδης, Παπαγεωργίου, Ταουσιάνης, Τσουμάνγκας, Καρακούτης, Σκαθαρούδης, Καράμπελας
Ηρακλής (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσεας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Π., Αθανασίου Α., Ρόβας, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος, Γκουτσίδης  (46’ Σαββελίδης, 78’ Μούδιος)
Διαιτητής: Τάσης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής, Θανασιάς (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου