Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2017

Πρώτος στην ιστορία του Πανεπιστημίου με το βαθμό 9,74 !!!!!!!!!!!!! Από την Όρμα Αλμωπίας


Ο Κωνσταντίνου Κυριάκος  γιος του Τραϊνού Κωνσταντίνου  από την Όρμα Αλμωπίας και της Μαρίας Τσαγγάρη από την Λάρνακα της Κύπρου , έγραψε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας !!!
Τα λόγια της Μητέρας του Κυριάκου με δάκρυα χαράς για αυτή την μεγάλη Επιτυχία !!!

28/11/2017

Συγχαρητήρια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Φωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.

Πριν από τέσσερα χρόνια στις πανελλήνιες εξετάσεις βγήκες πρώτος των πρώτων στο σχολείο σου το πειραματικό λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας . !!!!!!!!!!! Ακολούθησαν έπαινοι και χρηματικά βραβεία από eurobank , δήμο κλπΦωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.
 Σήμερα αποφοίτησες ως πρώτος των πρώτων από το τμήμα Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας !!!!!!!!!!!!! Πρώτος στην ιστορία του Πανεπιστημίου με το βαθμό 9,74 !!!!!!!!!!!!! .Μετά και την πρωτιά σου στις εξετάσεις του GMAT πέρσι τον Οκτώβριο , τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου σε κάνουν δεκτό για μεταπτυχιακά (LSE, MIT και άλλα )Φωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.

Την ώρα που εσύ διάβαζες τον όρκο, δάκρυσα από συγκίνηση ,χαρά και περηφάνια
Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα !!!!!!!!!!!!!!!!!. Σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία !!!!!!!!!!!!!!
Σου εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα . Εύχομαι να κάνεις πάντα , αυτό που εσύ αγαπάς και αυτό που εσένα ευχαριστεί. Εύχομαι να έχεις πρωτιές στις χαρές , στην ευτυχία , στην Ζωή . Εύχομαι η ζωή σου να είναι χωρίς εμπόδια , αλλά και άμα βρεθούν στο δρόμο σου να τα ρίχνεις και να μην σε ρίχνουν . Και αν τυχόν σε ρίξουν , επειδή άνθρωποι είμαστε και λυγίζουμε , εσύ να βρίσκεις τη δύναμη να σηκώνεσαι όρθιος και πάλι . Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σου γιατί σε αγαπάμε , γιατί είσαι το σπλάχνο μας, το αστέρι μας . Να είσαι πάντα γερός , δυνατός και ευτυχισμένοςΦωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.


Φωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.

Φωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.

Φωτογραφία της Μαρια Τσαγγαρη.

Συγχαρητήρια Κυριάκο !!!
 Να το χαίρεστε το παλικάρι σας Τάκη και Μαρία !!!
Κυριάκο έκανες περήφανους κι ολους εμας στην Αλμωπία !!!

2 σχόλια:

  1. Tα δυνατά μυαλά θάβονται στην Ελλάδα, που δεν υπάρχουν οι κατάλληλες υποδομές, ενώ θριαμβεύουν στο εξωτερικό προσφέρουν υπηρεσίες ανωτάτου επιπέδου σε παγκόσμια κλίμακα. Μακάρι να είναι για το καλό της ανθρωπότητας, δηλώνω συγκινημένος για τις ικανότητες, το ταλέντο, την ευστροφία του νεαρού συμπατριώτη μας Κων/νου Κυριάκο του εύχομαι ολόψυχα καλή σταδιοδρομία και υλοποίηση των υψηλών,επίπονων στόχων του...!!! Με εκτίμηση (Ευάγγελος Μπεγλόπουλος του Δημητρίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή