Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Πολιτικός Γάμος έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Δημαρχείο Αλμωπίας !!! Χουρσόγλου : Αφήνω όλο το παρελθόν πίσω !!! Δήμαρχος Αλμωπίας : Σε χρειάζομαι !!!



XΡΗΣΤΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ:
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΕΟΛΑΙΑΣ

Αντιδήμαρχος Διοικητικών, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Χουρσόγλου, με απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας κ. Δημήτρη Μπίνου. Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος σε επίσημη παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/1/2018 στο Δημαρχείο.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Ο Χρήστος έχει την εμπειρία που χρειάζεται για να βοηθήσει σ’ αυτή τη χρονική στιγμή το ΔήμοΑλμωπίας.
 Πιστεύω ότι σε αυτή τη διαδικασία χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε αποτελέσματα. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εγώ ως Δήμαρχος κάλεσα περίπου το 90% των συνεργατών μου να μπορέσουν να συμβάλουν με τις δυνάμεις τους σε ένα τελικό αποτέλεσμα.

Ο Χρήστος δεν έχει κληθεί επισήμως να αναλάβει καμία θέση. Αυτή τη στιγμή λοιπόν καλείται και ο ίδιος να συμβάλει. Αποδέχτηκε την πρόσκληση αυτή. Είναι κομμάτι δικό μας και θα αποτελέσει μια από τις πολύ σημαντικές δυνάμεις που έχει αυτή η Δημοτική Αρχή για να πετύχει σημαντικά αποτελέσματα.

Έχουμε κάνει πολλές φορές κριτική ο ένας στον άλλον, θεωρώ ότι δεν καταφύγαμε σε προσωπικά ή αν το κάναμε δεν έπρεπε. Θεωρώ ότι η προσπάθεια όλων μας στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα. Αλλά προτιμώ ανθρώπους με σκληρή κριτική, παρά αχάριστους.

Χρήστο, να ξέρεις ότι σου εμπιστεύομαι με όλη μου την καρδιά αυτό το χαρτοφυλάκιο, γιατί πιστεύω σε αυτόν τον τομέα θα φανείς παλικάρι. Θέλω πραγματικά να αποδείξεις ότι η εμπιστοσύνη είναι ένα ζήτημα αμφίπλευρο. Και σε εμπιστεύομαι και θα με εμπιστευτείς και θα έχουμε αποτέλεσμα. Σε καλωσορίζουμε λοιπόν στη νέα σου αυτή θέση, είμαστε σίγουροι ότι θα συμπορευτείς με αυτή τη δημοτική ομάδα και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον προηγούμενο Αντιδήμαρχο, τον Γιώργο Χατζηγιαννίδη, ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος ο οποίος μπήκε στην αυτοδιοίκηση για πρώτη φορά. Είχε μεγάλες προσπάθειες κι αυτός στο χαρτοφυλάκιο αυτό. Επειδή το γνωστικό του αντικείμενο σχετίζεται και με τον αθλητισμό, τελειώνει φέτος τη γυμναστική ακαδημία, του ευχόμαστε να έχει θετικά αποτελέσματα και του αναθέτω ως εντεταλμένο σύμβουλο με δικαίωμα υπογραφής τον τομέα του Αθλητισμού και του Εθελοντισμού, για να βοηθήσει».

Ο νέος Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Χουρσόγλου σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Από την πλευρά μου δέχτηκα την πρόσκλησή σας να συμβάλω. Επανέρχομαι λοιπόν στις τάξεις της παράταξης με την οποία πολιτεύτηκα το 2014. Αφήνω με μία κουβέντα όλο το παρελθόν πίσω. Είμαι άνθρωπος που βλέπει μπροστά και χαράσσει νέους ορίζοντες.

Δεν σας κρύβω κ. Δήμαρχε ότι οι συζητήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα με προβλημάτισαν. Όμως έπαιξαν σημαντικό ρόλο και οι άνθρωποι οι οποίοι τα τελευταία 20 χρόνια στέκονται δίπλα μου και με στηρίζουν και οι οποίοι με προέτρεψαν να αποδεχτώ την τιμητική σας πρόσκληση –στη συντριπτική τους πλειοψηφία, γιατί υπήρχαν και κάποιοι οι οποίοι ήταν διστακτικοί.

Έχω αποφασίσει από σήμερα να συμβάλω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις. Το χαρτοφυλάκιο και την ευθύνη που μου δίνετε, το έχω θητεύσει και στο παρελθόν. Για ένα να είστε βέβαιος: Θα συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό των δημοτών και του τόπου.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».

5 σχόλια:

  1. ΣΤΑΜΑΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΤΥΝΕΤΕ ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΩ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. politismos paidia kai ena soro mal@kies akousame entaksi mas pisate aksioi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σας πηραμε σας πηραμε φλουρι κωνσταντινατο ... μας πηρατε μας πηρατε βαρελι διχως πατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ - ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΑΞΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ -ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΧΏΜΑΤΑ ΑΠΌ ΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην σκυδρα να δείτε τι έχει να γίνει....θα δυαλυθει η ομάδα της δημάρχου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή