Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Η απάντηση του Προέδρου ΑΦΟΣ Αλμωπίας η '' ΕΝΩΣΗ '' Παντελή Μπερμπέρη

Αποτέλεσμα εικόνας για αφοσ αλμωπιας η ενωσηΌποιοι έχουν στοιχεία ότι διαπράξαμε οικονομικά εγκλήματα να πάνε στον Εισαγγελέα ''.
Επειδή στην πορεία της ζωής μας έχουμε μάθει να λέμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση χωρίς υπερβολές  και όχι με παπατζιλίκια και υπεκφυγές , αναφέρουμε αυτολεξεί όσα μας δήλωσε ο Πρόεδρος του ΑΦΟΣ Αλμωπίας η '' ΕΝΩΣΗ '' Παντελής Μπερμπέρης .
'' Κάποιοι αγρότες πληρώθηκαν τις παραγωγές τους εν αγνοία μου , θα πληρωθούν όλοι οι αγρότες , κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για διορθώσουμε τα λάθη του παρελθόντος  τα οποία δημιούργησαν
άλλοι .
Τέλος όποιοι έχουν στοιχεία ότι διαπράξαμε οικονομικά εγκλήματα να πάνε στον Εισαγγελέα ''
.

Υποσχέθηκε επίσης ότι θα μας έστελνε ενημερωτικό έγγραφο για την κατάσταση του Αγροτικού Συλλόγου αναφέροντας και το ονοματεπώνυμο της υπαλλήλου στην οποία είχε δώσει εντολή για την σύνταξη του σχετικού εγγράφου , προκειμένου να ενημερωθούν τα μέλη του Συλλόγου .
Μέχρι σήμερα δεν μας έχει αποσταλεί τίποτε σχετικό . 
Περαστικά στον κ. Μπερμπέρη ... αλλά οι αγρότες περιμένουν να πληρωθούν τις σοδειές τους !!!

5 σχόλια:

  1. μην ξινεσε στην γκλιτσα του τσομπανου ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΛΟΝΟΦΟΥΣΤΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΙΓΟΣΤΕΨΑΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάθη του παρελθόντος;; Τι ψέμματα λέτε για ακόμη μια φορά. ο συνεταιρισμός που χρεωσατε ήταν με μηδέν οφειλές προς όλους και όλες τις υπηρεσίες!! Όποτε τα λάθη είναι μόνο δικά σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο << κύριος >> αυτός είναι επαγγελματίας ψεύτης. Είναι μεγάλος θεατρινος, ορκιζεται στα πάντα αν χρειαστεί αρκεί να πετύχει το στόχο του. Έμαθε να ζή με τον υδρωτα τον άλλων ανθρώπων. Ποτέ δεν εργάστηκε στη ζωή του. Μπορείτε να έρθετε στη Μηλιά να σάς δείξω τα χωράφια του να δείτε σε τη κατάσταση είναι. Να προσέχετε φίλοι αγρότες, σάς ενημερώνω για να μην κλαίτε αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή