Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

Γιώργος Δουμανίδης : Από που δημιουργήθηκαν τα χρέη του ΑΦΟΣ Αλμωπίας η ΈΝΩΣΗ ;

Αγανακτισμένος κι ένας παλιός συνεταιριστής ο Γιώργος Δουμανίδης Τσιχριτας με την κατάσταση που επικρατεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αλμωπίας '' Η ΕΝΩΣΗ '' 
Αναρωτιέται αφού το  τμήμα Αγροτικών Φαρμάκων του Συνεταιρισμού ήταν κερδοφόρο , για ποιο λόγο έκλεισε ;

Δεν έπρεπε να εξετασθεί η πορεία του κάθε τμήματος και όσα ήταν κερδοφόρα να παραμείνουν , ενώ όσα είχαν παθητικό να αναζητηθούν λύσεις ευνοϊκές κι αν δεν υπήρχαν περιθώρια για βελτίωση μόνο τότε να κλείσουν ;
Επίσης δήλωσε ότι ''
Είχα υποβάλλει αίτηση προς το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΦΟΣ Αλμωπίας , να μου απαντήσουν εγγράφως για την πλήρη εικόνα του Συνεταιρισμού , όμως είχαν περάσει έξι μήνες και καμία απάντηση δεν έλαβα !!!
Βέβαια ούτε μέχρι σήμερα  απάντηση δεν έλαβα !!!
Για τους λόγους αυτούς παραιτήθηκα από τον ΑΦΟΣ Αλμωπίας η Ένωση .
Δεν πρέπει  κανείς να πορεύεται  στο σκοτάδι !!!

Τέλος ρωτά ο Γιώργος Δουμανίδης :Από που δημιουργήθηκαν τα χρέη του ΑΦΟΣ  Αλμωπίας η ΈΝΩΣΗ ; 

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΟΥΜΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΚΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΟΥΜΑΝΙΔΗΣ - ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΑΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.
    ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ.
    ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΥΜΑΝΙΔΗΣ - ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΑΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ SUPERMARKET ΤΗΣ ΕΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ, ΚΥΡΙΕ ΚΟΓΙΟ ΑΝΔΡΕΑ, ΟΤΙ ΤΟ SUPERMARKET ΤΗΣ ΕΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΟΥΜΑΝΙΔΗΣ – ΤΣΙΧΡΙΤΑΣ (ΜΕ ΖΗΜΙΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΡΑΧΜΩΝ), ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΕΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΕΩΝ 3.000.000 – 4.000.000 ΕΥΡΩ.
    ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΟΥΜΑΝΙΔΗ-ΤΣΙΧΡΙΤΑ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΕΛΑ ΤΑΚΗ ΠΕΣ ΤΑ ΟΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.
    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κύριος τα γνωρίζει πολύ καλά όλα, μην κάνει και την παλαβη τώρα; εξάλλου έχουμε μνήμη και θυμόμαστε πριν τρία τέσσερα χρονάκια έπινε και έτρωγε καθημερινά στη κεντρική πλατεία τής Αριδαιας με το σημερινό πρόεδρο της Ένωσης. Το χταποδακι πήγαινε σύννεφο κάθε ημέρα.....μην μας κάνεις τον ανηξερω; θα λυθεί σιγά σιγά το κουβάρι........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή