Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018

Συρία η Αριδαία του Δήμου Αλμωπίας και δημότες που προσπαθούσαν να μαντέψουν από που θα μπορέσουν να περάσουν!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για εικονες αποχετευτικου εργου αριδαιασΟύτε με λέξεις ούτε και με εκόνες πλέον δεν περιγράφεται , η κατάσταση στο Δήμο Αλμωπίας .Βομβαρδισμένη πόλη της Συρίας  , παρά πρωτεύουσα πόλη του Δήμου Αλμωπίας .Ούτε οι πεζοί δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν στο κέντρο πόλης !!! 
Παντού λάκκοι  , στοίβες χωμάτων , φορτηγά
,διάφορα μηχανήματα έργων και δημότες  που προσπαθούσαν να μαντέψουν από που θα μπορέσουν να περάσουν .
Εικόνα που αποτυπώνει  την ανεξέλεγκτη  προσπάθεια υλοποίησης ενός έργου , χωρίς εφαρμογή της  μελέτης κατασκευής , χωρίς σεβασμό στον κόπο των δημοτών που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανές τις επιχειρήσεις τους , σε μια εποχή λεηλασίας  θεσμών και  Αξιών  .

1 σχόλιο:

  1. Φυσάει Βοριάς, έχουμε κρύο!Φυσάει Νοτιάς, δεν έχουμε πλοίο! Δεν κάνει έργα ο δήμαρχος,τεμπέλης! Κάνει έργα ο δήμαρχος, ακατάστατος!
    Ήλθε γαρ Ιωάννης νηστεύων και λέτε δαιμόνιον έχει! Ήλθε Ο Υιός του ανθρώπου εσθίων και πίνων και λέτε:Ιδού άνθρωπος φάγος και πότης, φίλος αμαρτωλών και πορνών!
    Να σας περιλάβει κανάς άνθρωπος στο ξύλο να σας κάνει μαύρους! Που σας δίνουν και άδειες και κάνετε τους δημοσιογράφους! Τουτέστιν τους ένθεσμους σουλατσαδόρους, τεμπελχανάδες! Άντε να φυτέψετε καμμια πατάτα να δείτε πως λερώνονται οι άνθρωποι στα χωράφια κι όχι στα χώματα του δημάρχου! Και προσοχή μη λερώσετε κανά καλτσόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή