Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

H Coffee Island υποψήφια στα European Business Awards!

Άλλη μία ευκαιρία διάκρισης για την αγαπημένη σας πρωινή και όχι μόνο συνήθεια, καθώς οι εξαιρετικές επιδόσεις της Coffee Island αντικατοπτρίζουν τις βασικές αξίες των Ευρωπαϊκών Επιχειρηματικών Βραβείων (European Business Awards sponsored by RSM) για καινοτομία, επιτυχία και επιχειρηματική δεοντολογία
. Τα European Business Awards έχουν ως στόχο από το 2007, την ανάδειξη του επιχειρηματικού ταλέντου και της αφοσίωσης που κρύβεται πίσω από τις ιστορίες επιτυχημένων επιχειρήσεων, οι οποίες δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας και ευημερία στη χώρα τους.

Έτσι αποφασίσαμε να ταξιδέψουμε τον αγαπημένο σας καφέ μέχρι την Πολωνία για να διαγωνιστεί ως υποψήφιος σε μία από τις 12 κατηγορίες του θεσμού! Η Coffee Island θα συναγωνιστεί με εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη διεκδικώντας το βραβείο «The elite award for growth strategy of the year» για την περίοδο 2017/2018. Μέχρι τότε, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα «The One’s to Watch» και ζητά την ψήφο σας για την ανάδειξή της σε «Εθνικό Πρωταθλητή» ανάμεσα σε υποψηφίους από ολόκληρη τη χώρα, με τελικό προορισμό την ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου 2018 στην Βαρσοβία της Πολωνίας, για την ανακοίνωση των μεγάλων νικητών.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και η Coffee Island σας καλεί να στηρίξετε τον αγαπημένο σας καφέ μέσω του συνδέσμου https://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/36/23066.

Περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία στον επίσημο ιστότοπο των European Business Awards https://www.businessawardseurope.com/

Από το 1999 μέχρι και σήμερα τα καφεκοπτεία Coffee Island δίνουν την ευκαιρία στους λάτρεις του καφέ να απολαμβάνουν μία μεγάλη ποικιλία από νέα χαρμάνια αλλά και πλήθος χρηστικών αντικειμένων για την παρασκευή ενός γευστικού, άκρως ποιοτικού καφέ.



ΤΕΛΟΣ
Σημείωση για τους συντάκτες: Η Coffee Island ξεκίνησε την πορεία της το 1999 με ένα καφεκοπτείο στο κέντρο της Πάτρας. Από τότε έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό δίκτυο franchise αριθμώντας σήμερα 399 καταστήματα στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κύπρο. Τα Coffee Island αποτελούν σύγχρονα καφεκοπτεία και σκοπό έχουν να προσφέρουν στο καταναλωτικό κοινό την ολοκληρωμένη εμπειρία του ποιοτικού καφέ μέσω του espresso bar των καταστημάτων, της ποικιλίας διαφορετικών ειδών καφέ και της μεγάλης γκάμας αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος καφέ. Η ποιότητα των καφέδων, που όλοι φτάνουν στα καφεκοπτεία
της αλυσίδας φρεσκοκαβουρδισμένοι από τις μονάδες παραγωγής Coffee Island, βασίζεται τόσο στην πρώτη ύλη όσο και στην άρτια γνώση του προσωπικού της εταιρίας και των καταστημάτων γύρω από τον καφέ, από τον κόκκο στο ποτήρι. Η υψηλή εξειδίκευση στον καφέ αντικατοπτρίζεται στη μοναδική αρχιτεκτονική κι ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο χώρος ενός καταστήματος Coffee Island δημιουργώντας ένα μοναδικό συνδυασμό που καθιστά την αλυσίδα πρωτοπόρο στο είδος της. Για περισσότερες πληροφορίες και για να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα μπορείτε να πλοηγηθείτε στο www.coffeeisland.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου